Roditeljstvo

KUPILI SU ĆERKI ZA 16. ROĐENDAN AUTOMOBIL OD 60.000 DOLARA: Ona je izašla ispred kuće, ali kada je skinula povez s očiju usledio je šok i neverovatna scena! (VIDEO)

Iako bi se na njenom mestu svako obradovao takvom poklonu, ona ga je odbila.

18.02.2023 09:06

KUPILI SU ĆERKI ZA 16. ROĐENDAN AUTOMOBIL OD 60.000 DOLARA: Ona je izašla ispred kuće, ali kada je skinula povez s očiju usledio je šok i neverovatna scena! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/neshieslife2340

Rođendanski pokloni su često velika iznenađenja, naročito kada smo mlađi pa uvek očekujemo da to bude nešto posebno. Neretko nam se ne ostvari želja da dobijemo ono što smo zamislili. Međutim, čak i u ovim situacijama bismo pokazali oduševljenje poklonom i zahvalnost na njemu. 

Današnji standardi koje postavljaju imućniji roditelji, nažalost, ne mogu da isprate svi. Deci su često poklanjaju telefoni, putovanja i slično, što nekada roditelji nisu mogli da priušte. Jedna mama iz Atlante je odlučila da svojim suprugom ćerki za 16. rođendan pokloni novi auto. Birajući model, opredelili su se da to bude Teslin auto Holi Moli koji košta 60.000 dolara, te da njime iznenade ćerku ispred kuće.

Printscreen/Tiktok/neshieslife2340

Devojka je bila razočarana i ljuta zbog automobila koji ne želi

Majka je bila vrlo uzbuđena zbog ćerkinog rođendana i poklona koji joj spremaju, neprestano ponavljajući kako će ona biti uzbuđena zbog novog automobila i da jedva čeka njenu rekaciju. Pozvala ju je ispred kuće sa povezom na očima da vidi iznenađenje.

Majka je sve vreme bila uzbuđena dajući devojci instrukcije gde da hoda zbog pokrivenih očiju. Kada je majka uzviknula: "Iznenađenje, ovo je tvoj novi auto devojko", ćerka je bila razočarana te je nen odgovor šokirao majku.

- Ne želim ovaj auto. Ne želim električne automobile. Rekla sam da želim roze Mercedes Benz, ne želim ovo. Ne želim auto koji moram da punim pre posla - bila je kategorična devojka. 

Iako joj je majka rekla kako je ovaj automobil bolji od Mercedesa ona nije odustajala, pokazujući razočarenje zbog poklona. Dok su joj majka i mlađi brat govorili kako treba da bude zahvalna zbog toga, ona nije želela da čuje. Uz ovaj skupoceni dar ona je dobila i 1.600 dolara u koverti, ali ni to joj se nije dopalo.

 

@neshieslife2340 Surprised my daughter with her sweet 16 gift and she didn’t even like it I’m so piss right know I can’t stand a ungrateful kids!😰😓😥😥 #spoiledkids#momlife #viralvideos ♬ original sound - Neshie’s life

 

Ovo je naljutilo majku ali i njene pratioce koji su komentarisali koliko je ćerka nezahvalna i da ne treba da joj kupuje ništa.

- O Bože! Neka zaradi svoj automobil!-

- Nemoj joj kupiti nakon ovoga Mercedes-

- Ovo ne može biti realno-

- Ništa joj ne bih dao nakon ovakve reakcije -

- Sećam se da nisam dobila ništa za jubilarni rođendan- komentarisali su revoltirani tiktokeri.

I dok su mnogi tumačili da li je iza ovoga skrivena kamera, te pokušavali da odgovore majku od kupovine drugog automobila koji devojka želi, ona je ipak to učinila. Ali joj je kao kaznu kupila daleko slabiji automobil Ševi Sonik 2015. te ju je pozvala ispred kuće i očitala joj lekciju.

 

@neshieslife2340 My daughter thought she was getting her Mercedes’ and her dad got her this car sense she was so ungrateful #spoiledkids #ungratefulkid #piss #viralvideos #momlife ♬ original sound - Neshie’s life

 

- Pošto nisi želela Teslin auto sad ćeš voziti ovaj- kaže joj majka u snimku.

Devojka je ovog puta bila zbunjena i razočarana, rekavši u jednom momentu da bi radije vozila Teslu nego ovaj automobil. Na trenutak je nogom udarila u automobil a majka joj je rekla da će se "obračunati" kad ugasi kameru i da će sad htela ili ne voziti ovo.

Žena nije krila nezadovoljstvo i razočarenje zbog ponašanja svoje ćerke, a tiktokeri su bili šokirani odlukom majke da kupi drugi auto. Budući da je slabiji brend u pitanju, mnogi su shvatili da je ovo bila lekcija te da je želela da je nauči pameti.

- I dalje mislim da je par dobrih patika savršen poklon za nju. Može da šeta - zaključila je jedna korisnica mreže.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Dimitrije Pantic

17.02.2023 17:09

Sido, rodila si idiota...