Roditeljstvo

MAJKA VAN SEBE OD BESA kad je videla šta su u školi uradili njenoj ćerki zbog garderobe koju je obukla (VIDEO)

Šana Dramond sve detalje objavila je na društvenim mrežama i podigla veliku prašinu.

09.02.2023 22:00

MAJKA VAN SEBE OD BESA kad je videla šta su u školi uradili njenoj ćerki zbog garderobe koju je obukla (VIDEO)
shutterstock.com

Pocepane farmerke moderne su već godinama posebno među tinejdžerima koji u ovakvim pantalonama odlaze u školu. Većina obrazovnih ustanova ima razumevanje za ovakvo oblačenje mladih ali ima i onih koji to ne tolerišu, posebno kad su farmerke previše pocepane.

Međutim, reakcija jedne mame koja je videla u kakvom su stanju vratili njenu ćerku nakon nastave izavala je buru na društvenim mrežama.

@shanahdrummond2 Am I overreacting, or am I justified in being pissed off that the school thought it was acceptable to put duct tape on my childs skin? I feel the school should've called me if they needed her to change her pants. We have never had an issue with a dress code before. The cheerleader uniforms are shorter than this. She was humiliated and had to hide it by tying her coat around the front of her. My daughter has eczema & sensitive skin and if she didn't text us, she would've sat all day with duct tape irritating her legs. #dresscode #policy #TheRealPussinBoots #school #madmomma ♬ original sound - shanahdrummond2

Preterano ili opravdano 

Kako piše britanski San, Šana Dramond objavila je na društvenoj mreži Tik Tok video snimak na kome se vidi njena ćerka koja se upravo vratila iz škole. Na snimku su u prvom planu pocepane farmerice njene ćerke a preko rupa na pantalonama je zalepljena lepljiva traka crvene boje, jer su u školi procenili da je tinejdžerka došla neprikladno obučena.

Međutim, ovaj potez škole iznervirao je Šanu čija objava je podigla veliku prašinu na mrežama. Naime, besna kao ris ona je otišla u školu svoje ćerke a sve je snimila i postavila na mreže.

- Jeste li mislili da je prihvatljivo staviti lepljivu traku na kožu moje kćeri? - čuje se kako besno pita Šana nekog od osoblja škole.

Žena za pultom je odgovorila da je takvo pravilo, što je dodatno razvesnelo Šanu.

- Pravilo je stavljati lepljivu traku na detetovu kožu? - upitala je ova mama dok je kiptala od besa.

Potom se obratila pratiocima na Tik Toku.
- Da li reagujem preterano ili opravdano zato što su u školi mislili da je prihvatljivo staviti lepljivu traku na kožu mog deteta? Iz škole su trebali da me nazovu i da zatraže da joj donesem druge pantalone. Nikad ranije nismo imali problema s kodeksom odevanja. Uniforme navijačica su kraće od ovoga. Moja ćerka je bila ponižena a lepljivu traku je sakrila vezivanjem kaputa sa prednje strane. Moja ćerka ima ekcem i osetljivu kožu i da je trebalo, odnela  bih joj druge pantalone. Ovako je ceo dan sedela sa lepljivom trakom na koži što joj je iziritiralo noge -  napisala je ona u opisu video snimka.

Reakcije na mrežama

Usledile su brojne i brune reakcije na mreži a većina njenih pratilaca su osudili ponašanje škole. Ovaj video za kratko vreme videlo je više od četiri miliona korisnika Tik Toka.

- Dres kod ili ne, ako imaš problem pozoveš roditelje i kažeš im da donesu drugu odeću za dete da se presvuče. Ne možete tek tako da zalepite nečije dete -
- Ovako nešto dešavalo se i u školi u koju idu moja deca, ali niko ih nije lepio trakama. U slučaju da je dete nepriklano obučeno daju mu ružnu trenerku da se presvuče ili pozovu roditelja -

- Kao nekome kome je koža oguljena lepljivom trakom zbog alergije na lepak tačno znam kako se osećate. Ne mislim da ste reagovali preterano, naprotiv. Lepiti traku preko kože deteta koje ima osetljivu kožu je strašno jer to može da mu izazove ozbiljne zdravstvene probleme - bili su samo neki od komentara na mrežama. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)