Moda

UŠLA SAM U BROJ MANJE FARMERKE, ZAPANJIĆE VAS KAKO! Baka mi je pokazala neverovatan trik!

Poznata američka tiktokerka na toj društvenoj mreži je s pratiocima podelila neverovatno zanimljiv trik za sve one koji imaju dobar par farmerki, a ne mogu da uđu u njih.

28.03.2022 10:00

UŠLA SAM U BROJ MANJE FARMERKE, ZAPANJIĆE VAS KAKO! Baka mi je pokazala neverovatan trik!
TikTok-bug318_

Jedna Amerikanka dobila je na poklon odličan par farmerki u koje se momentalno zaljubila. Jedini problem je bio što su joj one bile za broj manje, zbog čega se s velikim razočaranjem obratila svojoj baki i sa njom podelila šta joj se dogodilo.

Međutim, ostala je zapanjena nakon što joj je posle čitave njene priče baka postavila veoma neobično pitanje:  

- Jesi li se već istuširala u njima - bile su bakine reči.

U vidnom šoku, devojka joj je uzvratila: "Zašto bi se tuširala u njima?"

Baka joj je zatim odgovorila da se to oduvek tako radilo. Ukoliko nam se sviđaju farmerke koje su nam premale jednostavno se istuširamo u njima i na taj način ih prilagodimo sebi.

- Nemoguće da nisi znala za taj trik? Ja sam umela i da sedim u kadi sa farmerkama na sebi. Nema toga šta devojka ne bi uradila za dobar par džinsa - rekla je baka.

Naime, poenta je da u slučaju da su vam farmerke male, najpre istuširate u njima, a potom ih ostavite da se prirodno osuše na vazduhu - dakle nikako u mašini za sušenje veša jer ona često smanjuje stvari.

- Isprobala sam metrodu, istuširala sam se u farmerkama i ostavila ih da se preko noći osuše i evo šta sam sutradan mogla da vidim. Savršeno mi pristaju, a čak imam i lufta u struku - pohvalila se devojka na Tik Toku, gde je u rekordnom vremenu dobila više od milion i po pregleda, što je bilo i više nego dovoljno da njen trik prenese i britanski "The Sun".

Ukoliko imate i vi omiljene farmerke koje su vam male, krajnje je vreme da isprobate taj pouzdani trik.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)