Moda

FARMERKE ŠIROKE U STRUKU? Nikakav problem, evo rešenja (VIDEO)

Ako vam farmerke "šetaju" u struku i to vam predstavja problem, a ne želite da nosite kaiš, imamo sjajno rešeje za vas. Farmerke se neće nabrati nigde, a sklonićete višak tkanine

15.06.2022 14:00

FARMERKE ŠIROKE U STRUKU? Nikakav problem, evo rešenja (VIDEO)
pexels.com

Da li ste skinuli koji kilogram viška, a omiljene farmerice su vam sad velike u struku? Svaka žena ima bar jedan model koji je „popustio“ ili od nošenja ili zato što je smršala, pa su joj sada u struku veće. Pretpotavljamo da ih želite još u svom ormaru, ali ne znate kako da im vratite stari sjaj i da vam budu tman. Kad ih obučete, one vam „šetaju“ oko struka ili bolje rečeno veće su za broj, pa čak i dva.

Da biste te stare farmerke ponovo aktuelizovali i mogli da ih nosite bez problema, imamo za vas rešenje. Sve što vam treba su: konac, igla, makaze i vaše vešte ruke.

Na njihovoj poleđini, po sredini, gde se nalazi otvor za kaiš, sa obe strane treba koncem napraviti trougao ušivajući konac vodoravno, u razmacima. On bi trebalo da bude najduži gore, pri rubu farmerki i da se smanjuje sve do mesta gde počinje otvor za kaiš.

 

 

Potrebno je to uraditi i sa leve i sa desne strane. Kada se ušije poslednji put, ne treba kidati konac i zaustavljati proces. Treba povući konac prema gore, jer je princip urađen poput vrpce koja se zateže i sakriva taj višak tkanine koji treba suziti.

Postupak je vrlo jednostavan i nije vam potrebno više od 5 minuta, ako ste brzi. Zauzvrat, dobićete nove uzane farmerice koje možete nositi i dalje, a koje će na vama delovati skladno i lepo. Tako da, ne bacajte ono što možete svojim rukama popraviti, ukoliko ima šanse da se još nosi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)