Roditeljstvo

OD BIVŠEG PARTNERA GODINAMA KRIJE DA IMAJU DETE! Fudbaler sada želi da obnove vezu, a Sarino priznanje o svemu šokiralo je javnost!

Jedna tiktokerka otkrila je pratiocima širom sveta istinu, koju godinama drži u tajnosti od jedne osbe., a u dilemi je da li bi i ona konačno za nju trebalo da sazna.

09.12.2022 12:01

OD BIVŠEG PARTNERA GODINAMA KRIJE DA IMAJU DETE! Fudbaler sada želi da obnove vezu, a Sarino priznanje o svemu šokiralo je javnost!
Printscreen/Tiktok/authorsaraney

Koliko je odgajanje dece izazov najbolje znaju  samohrane majke. Međutim, postoje i situacije kada majke ne žele da otkriju ocu da čekaju dete, te sav teret toga odluče da ponesu same na svojim leđima i bez ičije pomoći. Ipak, šta kada se pitaju da li je trebalo reći istinu kada je bilo vreme za to?

Foto: Shutterstock

Samohrana majka o izazovu roditeljstva

 

Tiktokerka Sara Nej otkrila je milionima korisnika te mreže da je na koledžu bila trudna te da za to nije rekla svom tadašnjem partneru. Zadržala je dete i ono je raslo bez očevog saznanja da ono postoji. Međutim, kaže da se dozvao pameti te da se pojavio na njenom pragu posle toliko godina želeći da obove vezu...a ona je u nedoumici šta da radi.

- Bila sam trudna i nisam imala hrabrosti da kažem Džeku. Umesto toga, otišla sam bez reči ne smetajući sa "zbogom". Sada se on vratio u moj grad kao profesionalni fubaler i želi me nazad - počinje Sara svoju ispovest.

Prema njenom mišljenju, to što nije spomenula trudnoću tadašnjem dečku bila je najteža stvar koju je morala da uradi, pored toga što su se rastali. Ona je u potpunoj dilemi šta da čini, a njegov povratak joj prija. Iako je mišljenja da treba da zadrži svoju tajnu, korisnici društvenih mreža, gde je objavila svoju priču. smatraju da greši-

"To nije u redu. zaslužuje da zna"

"Nadam se da imaš dobar razlog za ovakvu odluku"

 

 

"Nije fer da od deteta sakrivaš da ima oca. Imala sam 23 godine kada sam saznala da imam polubrata. Moja mama je to od mene krila 23 godine"

"Zašto?"

"Njegova duša to oseća, zato se vratio"

Mnogi su tiktokerku pitali zbog čega ne želi da otkrije istinu biološkom ocu njenog deteta, te mnogima nije bilo jasno kako je to podelila sa širokom zajednicom na tiktoku a sa njim ne. Međutim mnogi su rekli da on definitivno sada zna istinu. Da bi prekinula nagađanja i osude tiktokerka je odlučila da otkrije o čemu je zapravo reč.

Ona je rekla svojim pratiocima da je lik izmišljen i da je to priča iz njenog bestselera "Gospodin Diploma" njene najnovije knjige. U pitanju je američka autorka bestselera koja kroz tiktok objave otkriva motive i radnju u njenim knjigama. I dok je ona u nekoliko komentara odgovorila da je po sredi priča iz njene knjige, ljudi su ostavljali komentare govoreći joj kako radi pogrešnu stvar i da treba da otkrije istinu te verujući da je radnja zapravo iz realnog života.

"Sada i on zna" napisao je jedan korisnik.

" Eh..on je lažan...ovo je triler za moju knjigu koju sam napisala " dodala je autorka i izazvala salve komentara.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)