Roditeljstvo

DOZVOLILA SINU OD 10 GODINA DA SE ISTETOVIRA! Mališan dobio trajni crtež na podlaktici dug čak 20 centimetara, a onda je usledio obrt!

Javnost je saznala za jezivi slučaj zanemarivanja dece nakon što je mališan u školskoj ambulanti tražio vazelin da namaže ranu.

18.10.2022 15:01

DOZVOLILA SINU OD 10 GODINA DA SE ISTETOVIRA! Mališan dobio trajni crtež na podlaktici dug čak 20 centimetara, a onda je usledio obrt!
Foto: Shutterstock, Facebook/Crystal Thomas

Njujorčanka Kristal Tomas (33) uhapšena je nakon što je otkriveno da je dozvolila svom desetogodišnjem sinu da se tetovira. Mališan je na podlaktici istetoveriao svoje ime štampanim slovima.

Tetovaža veličine čak 20 cm otkrivena je nakon što je dečak u školi otišao kod medicinske sestre i zatražio vazelin da bi namazao svoj crtež na koži "koji ga je mnogo boleo".

Školska medicinska sestra je odmah obavestila direktora, a on policiju koja je uhapsila Kristal u motelu gde je živela sa svoje troje dece.

Nakon njenog hapšenja, njenu decu, dva dečaka i devojčicu, preuzela je socijalna služba za zaštitu maloletnika. Obrazloženje da ih je majka godinama zanemarivala. 

- Tatu-majstor boravio je u sobi pored njihove kad je Tomas pitao majku da li može da se tetovira, što mu je ona i dozvolila. Ona nije bila sa detetom tokom tetoviranja što je klasičan slučaj zanemarivanja dece - navela je policija nakon hapšenja majke.

Tatu-majstor koji je tetovirao dečaka nije uhapšen jer je u međuvremenu pobegao iz motela i policija traga za njim.  

- To što je uradio nije profesionalno. Pokušavamo da saznamo i u kakvom je odnosu bila majka mališana sa tatu majstrom - dodali su iz policije.

Kristal je nakon ispitivanja puštena uz kauciju i nadzor policije, ali nije poznato da li je u međuvremenu uspela da vrati starateljstvo nad decom ili su oni i dalje u privremenoj hraniteljskoj porodici. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)