Ispovesti

OD SMEŠNOG BUCKA DO VRELOG BAJE: Ono što je Kevin uspeo poželeo bi svako! (VIDEO)

Ovo je čovek koji je rešio da ne bude rob svoje gojaznosti, a izgled je doveo do savršenstva o kome mnogi mogu samo da maštaju, njegov moto je da nikada ne odustajete!

31.07.2022 09:00

OD SMEŠNOG BUCKA DO VRELOG BAJE: Ono što je Kevin uspeo poželeo bi svako! (VIDEO)
instagram-thecreekman

Kevin Krikmen (34) je bio prosečni bucko za kojim se nikada nijedna žena ne bi okrenula. Njegova transformacija zato je jedna od onih koja je izazvala najviše oduševljenja.

Njega u početku vidimo kao mladića prilično gojaznog za svoje godine, u plavom duksu na motoru i veoma kratko je pošišan. On je imao čak 150 kila i kaže da je bio predmet podsmeha i brojnih ruganja kao tinejdžer.

Kevin je sa 18 godina iz ishrane izbacio sve slatkiše i ugljene hidrate, a počeo je i da vežba. On je vodio računa da dnevno ne prekorači isplaniranih 1.500 kalorija, a to je na duge staze dalo rezultate. Na sledećim fotografijama promena je neverovatna.

instagram-thecreekman

Kevin Krikmen nekad sa 150 kg

Kevin ne samo što je pustio dužu kosu i bradu već je i drastično smršao, a njegov gubitak kilograma iznosi punih 80 kg! Višak kože je sasvim prirodan u ovom procesu mršavljenja i Kevin je svoj višak kože mogao jedino hirurški da odstrani. Naredne fotografije prikazuju ga posle intervencija odstranjivanja kože. Veliki ožiljak ostao je kao rezultat cele operacije.

- Bio sam debeo kao veoma mlad i mislim da su na to uticali različiti faktori. Volim visokokaloričnu hranu, a bio sam i prilično društveno izolovan. Takođe mislim da je i moja genetika takva da se lakše gojim -

Kevinovo telo je već u trenutku kada je skinuo zadovoljavajući broj kilograma bilo prekriveno tetovažama, a na finalnoj fotografiji gotovo da ne postoji mesto na njegovom telu koje nije istetovirano.

Krikman je tetovažama uspeo da sakrije sve ožiljke koje je zadobio odstranjivanjem kože. U tetovaže je uložio 30.000 dolara, a rezultat je fascinantan.

- Padni 7 puta, ali ustani 8. - njegov je moto, koji je dao rezultate.

- Nakon operacije uklanjanja viška kože imao sam ožiljke i bio sam umoran od toga da objašnjavam ljudima šta se desilo, a nisam mogao da ih sakrijem. Prva tetovaža koju sam uradio nakon operacije je velika lobanja koja sakriva ožiljke na mom stomaku. Od tada ne znam ni sam koliko sam ih uradio -

Restrikcije u ishrani nikada ne daju dovoljno rezultata kao onda kada se kombinuju sa  treninzima, a naporni treninzi u Kevinovom slučaju su se i te kako isplatili budući da je liniju doveo do savršenstva. Tetovaže, duga kosa i brada, način oblačanje, pirsinzi i gitara, samo su propratni deo stajlinga koje su udopunile Kevinov život.

Ovaj čovek ima tek 34 godine, a transformcija kroz koju je prošao je neverovatna. On je danas jedan od muškaraca na koga bi želeli mnogi da liče i o čijem telu svi maštaju. Kevin ima milion i po pratilaca na Instagramu i svi željno iščekuju svaku njegovu novu objavu. 

Sam njegov profil ga opisuje rečima : 

- Neko ko je pobedio morbidnu gojaznost -

Kevin je danas jedan od uspešnih influensera, motorciklista, ljubitelj teretana, tatuu majstor, gitarista, model i glumac.

- Radi tiho. Neka tvoj uspeh pravi buku - parola je ovog čoveka koji je rešio da živi kao najbolja verzija sebe.

- Ranije sam potiskivao sve svoje misli o svom telu. Sada sam mnogo svesniji i kritičniji, ali se trudim da budem bolja verzija sebe svakog dana. Imam samopouzdanja da izađem i pokažem sebe svetu, što ranije nisam mogao. Ne znam da li su u pitanju tetovaže ili novostečeno samopouzdanje, ali sada definitivno imam više uspeha kod žena -

- Uvek budite najbolja verzija sebe - kaže muškarac za kojim danas uzdišu žene na mnogim krajevima sveta.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)