Telo

ŠTO SU STARIJI, IZGLEDAJU SVE BOLJE! Šta se dogodilo sa ovim muškarcima? (FOTO)

Život se ne završava u četrdesetoj godini, a dokaz za to su upravo ovi pripadnici jačeg pola koji bukvalno obaraju s nogu.

10.07.2022 18:00

ŠTO SU STARIJI, IZGLEDAJU SVE BOLJE! Šta se dogodilo sa ovim muškarcima? (FOTO)
printscreen/instagram.com

Pojedini muškarci imaju tu prednost da s godinama postaju poput dobrog vina - sve bolji i bolji, to jest zgodniji i privlačniji. Da li je u pitanju sreća, ili su možda geni, zdrav način života ili sve to zajedno, jedno je sigurno - ima pripadnika jačeg pola koji su tek u zrelom dobu dobili na muževnosti.

Srećna Republika vam otrkiva i top 5 takvih dasa.

1. Đanluka Vaki

Ovaj čovek je jedan od najpopularnijih modela na svetu. Ima više od 22 miliona pratilaca na Instagramu, čime je postao mnogo više od obične senzacije.

Seda kosa i kratka brada, kao i brojne tetovaže njegov su zaštitni znak. Mladalački način oblačenja koji samo prati njegovu energiju, prepoznatljiva su obeležja čuvenog Italijana. Izgleda da je upravo sve to bilo presudno da u 6. deceniji dobije ćerkicu sa 27 godina mlađom partnerkom.

2. Filipe Dumas

Dumas je pustio bradu iz hira. Studirao je pravo i radio u filmskom biznisu. Vremenom je odlučio da želi da promeni način na koji izgleda i počeo je da pušta bradu. Odjednom je bio primećen, a pre nego što je to shvatio bio je otmen i poželjan model od čak 60 godina.

On je uz bradu pustio i kosu. Počeo je drugačije da se oblači, da vezuje kosu u rep, nosi dužu bradu, oblači prsluke preko košulja i sve to "začinjava" čizmama i motorom. Koliko znate muškaraca koji u njegovim godinama izgledaju ovako?

3. Erik Raderford

On je glumac i model koji je tek u pedesetim godinama postao poželjniji. Danas je zvezda društvenih mreža, a pripadnice lepšeg pola nigde ne ostaju imune na njegovu harizmatičnu pojavu.

Proseda kosa, naočare i širok osmeh njegov su zaštitni znak. Oblači se mladalački, a na crvenom tepihu uvek blista.

4. Šon Majkl Hefli

Ovaj momak je iskren, ima odličan smisao za humor i izuzetno je glasan kada je u pitanju iskazivanje sopstvenih stavova, bilo na društvenim mrežama ili u životu. Za kratko vreme se transformisao u pravog frajera.

Najveći broj pregleda i komentara na Instagramu dobila je negova objava gde je poredio sebe kada je imao 30, 40 i 50 godina. Mnogi bi se složili da u 50 izgleda bolje nego 2 decenije ranije.

Proseda kosa, duga brada, i telo koje je napornim vežbanjem doveo do savršenstva, kao i džins umesto letnjih šortseva, u njegovom slučaju su dobitna kombinacija.

5. Ron Džek Foli

Ovaj zgodni Kanađanin predstavlja ovozemaljsko obličje grčkih bogova. Izgleda kao rok-zvezda i ima 50 godina. Duga seda kosa i brada su njegovo obeležje, a na pragu 6. decenije mnoge dame su se složile da izgleda fantastično.

- Godine su ti učinile veliku uslogu - napisala je jedna njegova pratiteljka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nam Lê (@nam.lee14)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)