Ispovesti

MULTIMILIONER ODVEO MANEKENKU U LUKSUZAN BUTIK DA JE NAUČI LEKCIJU: Kaznio je pred svima, o ovom BLAMU dugo će se pričati

Ne možete da kupite ljubav, utvrđeno je još jednom.

27.10.2024 12:57

MULTIMILIONER ODVEO MANEKENKU U LUKSUZAN BUTIK DA JE NAUČI LEKCIJU: Kaznio je pred svima, o ovom BLAMU dugo će se pričati
Printscreen/Instagram/dudajochims

Nakon svađe u glavnoj prodavnici Luj Viton (Louis Vuitton) u Njujorku, brazilska manekenka Eduarda Džokims se razišla sa dečkom multimilionerom. Sve je počelo sasvim normalno, kao i tokom svake prosečne kupovine, a onda je došlo do problema, a malo po malo par se svađao pred zaposlenima.

Printscreen/Instagram/dudajochims

Manekenka se posvađala pred svima sa dečkom

Inače, ova manekenka je postala popularna zbog svog minijaturnog struka. Jedna neprijatna situacija dogodila se na Menhetnu kada je sa dečkom, čije ime nije navela, napravila haos. Kupovina je na početku bila kao i svaka druga, oni su pričali i komentarisali šta će kupiti, a onda je nastao problem. Počeli su da se svađaju oko njihove veze na daljinu, trenutak koji je manekenka nazvala sramotnim jer je bilo javno, ali i čudnim.

- Na kraju smo se svađali u prodavnici, izgledalo je kao sapunica - rekla je prenosi New York Post.

Na početku ona je želela da veruje da to.

- Na trenutak sam pomislila da to nije stvarno - navela je ona uznemireno.

Buran razgovor je rezultirao raskidom - a američki biznismen je odmah vratio svu luksuznu robu koju je upravo kupio za manekenku, u ukupnom iznosu od skoro 130.000 dolara.

- Odjednom je otišao do auta, izvadio sve poklone koje je kupio i tražio da mu vrate novac - priseća se ona.

Printscreen/Instagram/dudajochims

Bivši dečko kaznio manekenku tako što je vratio sve poklone koji su bili za nju


Ali, uspešna manekenka je otkupila sve artikle.

- Već sam znala da ova veza neće uspeti - rekla je za svog bivšeg, koga je opisala kao "ljubomornog".

Tvrdi da je od početka grešio.

- Tražio je puno moje pažnje, a ja nisam osoba koja stalno komunicira preko telefona, što mu je smetalo - sada je rekla da je stekla više slobode i motivacije kao slobodna dama.

Ne želi više pored sebe osobu koja je ljubomorna.

- Više nemam ljubomornu osobu koja pokušava da me kontroliše. Predstoje mi novi projekti i sada mogu da se suočim sa svim bez straha od etiketa - navela je.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)