Ispovesti

"JA SAM GEJ, ALI JEDVA ČEKAM DA SE OŽENIM DEVOJKOM": Na ovaj korak se odlučio iz ovog razloga, niko to ne razume!

Džejkob ne krije da voli muškarce, a sa Samantom je u vezi šest godina.

21.10.2024 21:30

"JA SAM GEJ, ALI JEDVA ČEKAM DA SE OŽENIM DEVOJKOM": Na ovaj korak se odlučio iz ovog razloga, niko to ne razume!
Instagram/jacobmhoff

Džejkob (31) kaže da je gej i da mu se celog života dopadali isključivo muškarci, sve dok nije sreo Samantu Griston. Kako tvrdi zaljubio se i odlučio je da se oženi s njom. Kako je rekao za Mirror njegov san je da Samantu odvede pred oltar. Nakon što je zaprosio, par priprema venčanje i kako tvrdi ovaj lepotan nikad nije bio srećniji. 

Par je u vezi šest godina, a on je uveren da njih dvoje dele duhovnu vezu, da su srodne duše.

- Samanta osoba sa kojom sam duhovno povezan. Ona je moja srodna duša, moj partner, osoba sa kojom želim da provedem ostatak života. I to često prevazilazi samo se*sualnost, mi smo jednostavno privučeni jedno drugome – mi smo intimni, to je samo na jednom drugom nivou, to je veza srodne duše - kazao je Džejkob.

On je kreator sadržaja na društvenim mrežama, ima milione pratilaca i živi u Los Anđelesu. Kako tvrde Džejkob i Samanta već šest godina su verni jedno drugom, a niko, pa ni njihove porodice, ne razumeju zašto se venčavaju.

Par planira da ima decu,a svakodnevno se suočavaju sa negativnim komentarima na mrežama. Mnogi im poručuju da treba da budu najbolji prijatelji umesto što ulaze u brak. Džejkob koji se ponosno identifikuje kao gej nije mogao da objasni svoju vezu sa Samantom osim što je "samo zaljubljen" i da jednostavno privlače jedno drugo uprkos njegovim otvorenim se*sualnim afinitetima.

- Ja sam gej. Ne, nisam biseksualca i ranije sam preferirao samo muškarce, ali sam u vezi sa Samantom već šest godina i to je bio moj san. Mi smo zaljubljeni i to je tako jednostavno - kazao je on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacob Hoff (@jacobmhoff)

Samanta se slaže sa svojim budućim suprugom da imaju pravu ljubav.

- Ponekad je srodna duša samo srodna duša, a Džejkob je bio potpuno otvoren i pun ljubavi prema meni. I kada me pogleda i razgovara sa mnom, čini da se osećam kao da jesam najvoljenije ljudsko biće na svetu.  Želimo da se venčamo, da imamo dete i upravo smo izabrali jedno drugo u ovom životu - dodala je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)