Zanimljivosti

DIZAJNER JE ZBOG NJE OSTAVIO DEČKA, A PRIČA SE DA JE VEŠTICA: Zavela je 18 godina mlađeg homoseksualca i postala mu muza!

Čuveni Rik Ovens (62) i Mišel Lami (80) važe za jedan od najčudnijih parova današnjice, a njihova priča je nesvakidašnja.

12.10.2024 06:01

DIZAJNER JE ZBOG NJE OSTAVIO DEČKA, A PRIČA SE DA JE VEŠTICA: Zavela je 18 godina mlađeg homoseksualca i postala mu muza!
AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Rik Ovens (62) i Mišel Lami (80) su, složili bi se mnogi, izuzetno neobičan par. On je homoseksualac i kontroverzni dizajner duge kose i mnogobrojnih tetovaža, dok je Mišel, s druge strane, slobodno se može reći, više nego autentična žena koju ne biste lako mogli da pomešate s nekom drugom. Ona često nosi zlatne navlake na zubima, na čelu ima vertikalnu crnu liniju, stil odevanja joj je krajnje neobičan, a gotovo da uvek u ruci drži cigaretu. Osim toga, obuva veoma neobičnu obuću, a prsti su joj natrpani prstenjem.

GEOFFROY VAN DER HASSELT / AFP / Profimedia

Mišel Lami privlači pažnju gde god se pojavi 

Kruže svakakve priče o Mišel Lami. Mnogi je smatraju vešticom i u njenu biografiju dodaju veoma neobične detalje kako bi se uklopili s njenim izgledom. Neretko su je u medijima komentarisali i kao vampira. Međutim, kako to obično biva, istina je drugačija.

Ona je poreklom je Alžira, ali je odrasla u Parizu. Od detinjstva je okružena umetnošću, budući da je potekla iz takve porodice. O njenoj prošlosti se ne zna mnogo jer u intervjuima često bila neodređena. Studirala je pravo i bavila se striptizom. Krajem sedamdesetih je otišla u Ameriku i posvetila se modnom životu. Ubrzo je osnovala sopstveni brend "Lamy". 

Iako retko priča o svojoj prošlosti, jednom je to učinila.

- Bila sam učesnica studentskih protesta u Parizu ’68. godine, a ranih sedamdesetih sam želela da budem Bob Dilan. Svoje tridesete sam provela živeći Kalifornijski san okružena umetnicima i tada sam rodila ćerku Skarlet Ruž. Moje četrdesete su bile preduzetnička era u Los Anđelesu kada sam upoznala mog dragog, Rika Ovensa. Sa njim ću provesti pedesete uživajući u zajedničkom životu - navela je ona tada.

Rik Ovens (52) je Mišel upoznao preko tadašnjeg dečka Rika Kastra koji se nadao da da bi Rik mogao da dobije posao kod kontroverzne umetnice. To se i dogodilo i Rik je radio za nju dve godine, međutim, kako je kasnije otkrio, to je za njega bio veoma težak period jer se teško sporazumevao s Mišel zbog njenog "jakog francuskog akcenta". Uprkos tome, u jednom momentu se ipak zaljubio u nju.

Jennifer Graylock / PA Images / Profimedia

Rik Ovens je pre Mišel imao dečka

Ubrzo je javno istupio kao biseksualac, te odlučio da se venča s Mišel 2006. godine. 

- Dakle, istina je da sam bisekusalac... To ne bi trebalo da bude tako. Ljudi to ne vole. Bilo bi sjajno da je sve crno ili belo, ali sve se u životu vrti oko dvosmislenosti i ponekad morate da se prilagođavate. Bilo bi mi mnogo lakše da je bilo onako kako sam nekada pretpostavljao - da ću ići kroz život kao 100 odsto gej, bez stalne veze, ali sa puno intimnih odnosa - objasnio je dizajner jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)