Brak i veze

VENČALI SU IH NA SILU KADA SU BILI SAMO DECA! Nisu se podnosili, razlike su bile enormne, a onda je usledio veleobrt!

Svadba je organizovana posle svega tri meseca, a njihov odnos posle 18 godina izgleda ovako!

07.10.2024 19:01

VENČALI SU IH NA SILU KADA SU BILI SAMO DECA! Nisu se podnosili, razlike su bile enormne, a onda je usledio veleobrt!
Instagram-amenakhan

Ugovoreni brakovi su tipični kod mnogih naroda, pogotovo u Indiji. Tako je jedna mlada žena podelila svoju ljubavnu priču, koja, srećom, traje punih 18 godina. Naime, ona je imala 22 godine i nikada do tad nije imala dečka. S druge strane ni momak koji će joj postati suprug do tad nije imao devojku, a bio je svega godinu dana mlađi od nje i tada je imao 21 godinu.

Pre skoro 20 godina bila je veoma bitna muzika koja se sluša, a čak ni muzički ukusi ovo dvoje mladih ljudi se nisu poklapali. Dok je devojka obožavala strani rok i tako se oblačila, zaobilazeći tradicionalnu indijsku odeću i hidžab, momak se oblačio tadicionalno i slušao isključivo bolivudsku muziku. Ipak nit koja ih je u startu povezala bila je ljubav prema istom filmu - "Titaniku".

Instagram-amenakhan

Venčanje posle 3 meseca poznanstva

Usledila je veridba posle svega dve nedelje poznanstva, što sugeriše da je ovaj brak bio ugovoren. Teško da bi se roditelji bilo devojke bilo momka složili da im se dete veri sa nepoznatom osobom posle nepunih 15 dana poznanstva. Venčanje je usledilo tri meseca od veridbe, a primetno je da je mlada odbacila svoj dotadašnji prepoznatljiv rok stil i nosila je tradicionalnu indijsku venčanicu.

- On je u startu želeo decu. Ja sam smatrala da nisam taj tip, ali, isikreno, potajno sam i ja želela decu. Posle dve godine braka počeli smo da radimo na proširenju porodice i odmah sam ostala trudna. Sada, 18 godina kasnije, moj suprug je moj najveći oslonac i ljubav mog života. Imamo sina i ćerku i oni su ceo moj svet. Dragi, volim te kao prvog dana, srećna godišnjica - poručila mu je supruga na video snimku.

 

 

Objava je naišla na čak 177.000 sviđanja na Instagramu, ali pojedini su zamerili ovoj prelepoj ženi što više u javnosti ne nosi hidžab.

- Imali ste sreće, moje molitve su uz vas!

- Koliko je divno biti uz nekoh čak 18 godina, blagosloveni ste!

- Koliko mogu da primetim mlada je samo na svadbenoj ceremoniji i dok je bila trudna nosila hidžab, zašto ga više ne nosi?!

- Vas dvoje starite unazad, izgledate mlađe i bolje nego u dvadesetim!

- Divna ljubavna piča.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)