Zanimljivosti

VOLEO JE MUŠKARCA, A ONDA JE ODLEPIO ZA NJOM: Postala je njegova muza, a nikome nije jasno kako njihov brak funkcioniše

Rik Ovens i Mišel Lami ne prestaju da intrigiraju javnost svojom pojavom.

30.09.2024 10:38

VOLEO JE MUŠKARCA, A ONDA JE ODLEPIO ZA NJOM: Postala je njegova muza, a nikome nije jasno kako njihov brak funkcioniše
Profimedia

Rik Ovens i Mišel Lami, na prvi pogled, deluju kao neobičan par. Ovens, biseksualni i kontroverzni dizajner, poznat je po svojim zlatnim zubima i tetoviranim prstima, dok je Mišel, njegova muze i poslovna partnerka, figura koja intrigira modni svet. Njihov brak traje 13 godina, a zajedno su postigli neverovatan uspeh u industriji.

Priče o Mišel Lami su raznolike i često neobične. Neki tvrde da je ona Marokanka ili Alžirka, Romkinja odgajana u Ardenima, čak i vampir stara 1.600 godina ili trgovac oružjem. Ipak, istina je da je Mišel Parižanka koja je, nakon studija prava, započela karijeru u kabareu i bavila se muzikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michele Lamy (@lalamichmich)

Ono što je najvažnije, ona je ključna figura u životu i radu Rika Ovensa, čije godine ostaju jedna od najbolje čuvanih tajni modnog sveta, ali se procenjuje da ima  oko 80 godina.

Rik Saturnino Ovens, koji ima 62 godine, potiče iz Portervila u Kaliforniji i poznat je po svojoj kontroverznoj liniji DRKSHDW. Oženjen je Mišel Lami već 18 godina, a njihova kombinacija i brak i dalje izazivaju divljenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michele Lamy (@lalamichmich)

Ironično, Ovensov partner iz prošlosti, Rik Kastro, sada poznati S&M fotograf, bio je jedan od Mišelinih najboljih prijatelja. Upoznao ih je u nadi da će Rik dobiti posao kod nje kao jedan od umetnika, s obzirom na to da je Mišel imala iskustvo u sektoru sportske odeće.

Rik je radio za Mišel dve godine, često se suočavajući s jezičkim barijerama zbog njenog jakog francuskog akcenta. U intervjuu za Hint magazin, Ovens je priznao:

- Da li zbog toga što je nisam razumeo ili sam, na kraju krajeva, razumeo? Ali sam se zaljubio u malu, tamnu Francuskinju, rekao je Ovens koji je uvek otvoreno govorio o svojoj biseksualnosti:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE WICK (@thewickculture)

- Dakle, istina je da sam biseksualac. To ne bi trebalo da bude tačno? Ljudi to ne vole.

Kako objašnjava, život nije uvek crn ili beo, a ponekad je potrebno prilagoditi pravila.

Rik i Mišel ostaju fascinantna kombinacija, a njihova priča je primer uspeha u svetu mode, koji često ne poznaje granice.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)