Brak i veze

ONA IMA 213 CM, A DEČKO 191 - I TEŽA JE OD NJEGA 30 KG: Ona može da ga nosi kao bebu, a evo kako izgledaju zajedno!

Hejteri im ne daju mira od negativnih komentara.

08.09.2024 13:49

ONA IMA 213 CM, A DEČKO 191 - I TEŽA JE OD NJEGA 30 KG: Ona može da ga nosi kao bebu, a evo kako izgledaju zajedno!
Printscreen/TikTok/marietemara4.0

U najnovijem viralnom videu na TikToku, korisnica Mari Temara (@marietemara4.0) postala je centar pažnje zbog svoje jedinstvene ljubavne veze sa dečkom, koja je pokrenula brojne reakcije onlajn zajednice. Mari, koja se u video snimku nasmejano nadvila nad svojim dečkom, otkriva razliku u visini i težini između njih dvoje, što je izazvalo podeljene komentare na društvenim mrežama.

U svom snimku, Mari objašnjava da je ona visoka oko 213 cm i ima oko 95 kg, dok njen dečko ima visinu od oko 191 cm i ima oko 63 kg. Mari se šali da je ona "veliki dečko" u njihovoj vezi, dok je njen dečko naziva svojim "malim princom". U videu, ona pokazuje svoju snagu podižući svog dečka u čučnju, što dodatno naglašava razliku u njihovim tipovima tela.

@marietemara4.0 His little jump😂 where are all the squirrels at that need a tall tree?💕 #tallgirl #shortking #dating #heightdifference ♬ trees and squirrels - moved 2 @lucentshore !

Iako je video stekao značajnu pažnju i podršku, komentari su se podelili između onih koji su oduševljeni njihovom vezom i onih koji su kritikovali njihovu dinamiku. Dok neki gledaoci ističu da visina i težina nisu bitni ukoliko postoji iskrena ljubav i poštovanje, drugi su se oštro osvrnuli na razliku u visini i telesna težina para.

- Ovo pokazuje ko nosi pantalone u vezi, komentarisao je jedan od pratilaca, dok je drugi rekao da je razlika u visini "maskulativna". Treći komentator se našalio rekavši: "Svako ima svoje fetiše, pretpostavljam."

@marietemara4.0 Would you date a girl this much bigger and taller than you?😅💕 #tall #short #bodypositivity #dating ♬ original sound - Typa_Music🔇

S druge strane, neki pratioci su pozitivno reagovali na vezu, naglašavajući da visina nije prepreka za sreću.

- Ovaj momak je sretan što ima visoku devojku, napisao je jedan korisnik TikToka, dok je drugi dodao: "Previše slatko! Visina nije izazov za ovu neustrašivu vevericu."

Ponekad se šale pa zamene i odeću. 

@marietemara4.0 He was a little too comfortable in that dress🤔 #tallgirl #short #clothesswap #dating ♬ original sound - Gen

Mari je odgovorila na kritike rekavši da su ljudi koji imaju problem sa njihovom vezom verovatno nesigurni. Takođe, dodala je da su "visoke devojke i niski kraljevi elita", naglašavajući da je njihova veza snažna i puna ljubavi, uprkos fizičkim razlikama.

@marietemara4.0 Better zip it, if you want those tall genes🤐❤️ #shortking #tallgirl #athlete #dating ♬ original sound - 〰️

Ova priča podseća da su veze kompleksne i da svaka ima svoje jedinstvene karakteristike koje ih čine posebnim. Dok neki smatraju da fizičke razlike mogu biti prepreka, drugi veruju da ljubav i poštovanje prevazilaze sve prepreke.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)