Ispovesti

"ŠEĆERNI TATICA" ME OBASIPAO LUKSUZOM: Danas se sve obrnulo - zbog ovoga ona plaća svog 30 godina starijeg ljubavnika!

Par je u vezi pet godina i kako tvrde dele iskrene emocije.

21.08.2024 15:05

"ŠEĆERNI TATICA" ME OBASIPAO LUKSUZOM: Danas se sve obrnulo - zbog ovoga ona plaća svog 30 godina starijeg ljubavnika!
Instagram/nova_hawthorne

Nova Hotorn (33) iz Melburna je pet godina u vezi sa Džejmsom koji je od nje stariji 30 godina. Upoznali su se na sajtu "Šuger dedi" i u početku on je plaćao sve njene ekstravagantne hirove i obasipao je luksuzom - kupovao joj je skupu garderobu, plaćao izlaske, izlete, luksuzna putovanja... Nova tvrdi da je njena ljubavna veza kao i svaka druga, a nedavno su započeli zajednički život. 

Želeo da joj ugodi

Kako tvrdi Nova, nikad nije imala problem s porodicom i prijateljima zato velike razlike u godinama i to što je u vezi sa muškarcem koji po godinama može da joj bude otac.

- Kada sam prvi put upoznala Džejmsa radila sam kao striptizeta i kao poslovna pratnja. Privatno, uvek su mi se dopadalai stariji, iskusniji muškarci na koje mogu da računam. Džejms je pažljivo planirao naše sastanke, često smo išli u veganske restorane i na degustacije vina. Sve što je trebalo on je plaćao i to se nije dovodilo u pitanje - rekla je ova devojka. 

 

 

U želji da udovolji svojoj mlađanoj izabranici Džejms je organizovao luksuzne izlete i naravno bez pogovora plaćao račune. 

- Išli smo na putovanja, u najskuplje spa centre... Želeo je da oboje uživamo uz dobru hranu i odlično vino. Ubrzo smo shvatili da delimo ista interesovanja, rodile su se emocije i on me je pozvao da pređem da živim kod njega dok ne završim fakultet. Osećala sam se kao da smo dvoje ljudi koji se vole i žele da žive zajedno - dodala je Nova.

Ubacio je u testament 

Kako je njihova romansa postajala sve ozbiljnija i tradicionalnija oboje su shvatili da će morati da promene finansijski angažman.

- Džejms je nastavio da plaća sve moje troškove - telefonski račun, frizera, manikira, večere, zabave i šoping. Džejms se brinuo da svi moji računi budu plaćeni na vreme. U jednom trenutku mi je predložio da uloži neverovatnih 400. 000 dolara u moju karijeru. Kupila sam opremu i počela da kreiram sadržaj za odrasle. U roku od godinu dana počela sam da zarađujem više od 300.000 dolara godišnje i postala sam potpuno nezavisna čak i od Džejmsa - rekla je ona. 

 

 

U tom trenutku njen dragi joj je predložio da se i sam uključi u njen biznis. Dao je otkaz na mestu dobro plaćenog menadžera za razvoj poslovanja i postao pomoćnik svoje mlađane devojke.

- On je sad moja "desna ruka". Radi kao urednik sadržaja, poslovna veza, pomoćnik, fotograf, snimatelj video sadržaja...Ova promena znači da su se naše uloge promenile. Sad sam ja ta koja morada da vodi računa da on dobije platu na vreme. Ova promena je donela novu dinamiku našem odnosu. Sad imamo još otvoreniju i iskreniju komunikaciju. Džejms me je ubacio u svoj testament kao glavnog naslednika jer želi da budem finansijski obezbeđenja i nezavisna jednog dana kad njega ne bude bilo - zaključila je ova mlada i lepa žena. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)