Brak i veze

IZAŠLI SMO NA DEJT I POSLE 2 MINUTA SE POJAVILA NJEGOVA SUPRUGA! Kad mi je rekla zašto je tu, umalo sam pala u nesvest

Njena neverovatna priča je nasmejala mnoge.

07.09.2024 12:20

IZAŠLI SMO NA DEJT I POSLE 2 MINUTA SE POJAVILA NJEGOVA SUPRUGA! Kad  mi je rekla zašto je tu, umalo sam pala u nesvest
Schutterstock

Sara Ingram (53) je posle 19 godina braka odlučila da se razvede, i ponovo je počela sa upoznavanjem novih ljudi. Ona je opisala svoja neobična iskustva, a ništa nije moglo da nadmaši dejt na kojem se muškarac koji joj se svideo, pojavio sa svojom suprugom.

Sara kaže da se brzo uklopila u proces traženja partnera preko aplikacija za upoznavanje, ali nije mogla ni da nasluti šta će se dogoditi na "dejtu iz pakla". Sara je napomenula da se isključivo viđala sa oženjenim muškarcima, ali da nikako nije želela da bilo kome rasturi brak.

Schutterstock

Sve je brzo pošlo naopako

 

- Sedeli smo u restoranu i ćaskali nekoliko minuta, a potom se pojavila nepoznata žena koja nas je očigledno sve vreme posmatrala, zbog čega se nisam osećala prijatno. Ispostavilo se da je to njegova supruga, i da mu je ona dala zeleno svetlo da je vara, ali pod jednim uslovom, da ljubavnica ne sme da bude lepša od nje - priča Sara i nastavlja:

- Mislim da je njihova veza već bila mrtva, ali ona je, iz nekog razloga želela da i dalje ostane u braku sa njim. Kada se ona pojavila, to mi se nije svidelo i odmah sam mu to rekla. Muškarac mi se izvinio i objasnio da se sigurno ne bih videla sa njim da sam znala da njegova žena želi da me "oceni". Nisam znala koju tačno skalu ona koristi za procenu ljubavnica, i nekoliko trenutaka smo svi sedeli u neprijatnoj tišini. Nisam dočekala svoju ocenu, odmah sam ustala i objasnila im da se ovo neće dobro završiti za bilo koga, poželela sam mu sreću i otišla - zaključila je Sara, piše Mirror.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)