Zanimljivosti

MILENA I GAGA NISU IMALI DECE I TO SU SMATRALI NEDOSTATKOM: Jedna devojčica im je bila SVET, ovako je govorila o njima

Smatram da je to što nemamo decu veliki nedostatak, ne mana, rekli su jednom.

02.09.2024 09:20

MILENA I GAGA NISU IMALI DECE I TO SU SMATRALI NEDOSTATKOM: Jedna devojčica im je bila SVET, ovako je govorila o njima
Programski arhiv RTS

Glumica Milena Dravić se udavala tri puta, a važila je za jednu od najlepših sa naših prostora. Prvo je bila u braku sa režiserom Purišom Đorđevićem, a razveli su se posle nekoliko godina. Nakon toga je upoznala Vojislava Kokana Rakonjca, reditelja. U braku su bili do njegove smrti, a preminuo je u 34-oj.

Tri godine nakon njegove smrti ona je upoznala Dragana Gagu Nikolića, a oni su postali jedan od omiljenih slavnih parova. Jednom prilikom je ispričao kako su uspeli da održe brak:

- Teško je to opisati, ali mislim da je sve u granicama normale. Kao i u svakom braku, bilo je trzavica i svađa, kao i lepih trenutaka. Ne znam je li olakšavajuća ili otežavajuća okolnost što se oboje bavimo ovim poslom, pa smo često bili razdvojeni. Ona bi snimala na jednom, a ja na drugom mestu tako da smo imali priliku poželiti se jedno drugog. To što se bavimo istim poslom ponekad može biti i minus, ali mi smo uspevali sve to da prebrodimo- ispričao je tada Gaga.

printscreen/rts

Dragan i Milena nisu imali dece, ali su imali veliku porodicu

Nisu imali dece, ali su imali rođaku Ivu koja im je popunila prazninu i bila centar.

- Biti roditelj je jedno iskustvo i nešto što je potrebno svakom živom biću zbog nastanka vrste. Smatram da je to što nemamo decu veliki nedostatak, ne mana, ali jednostavno je tako. To nam daje šansu da svu decu gledamo kao svoju. Mi imamo našu malu nećakinju Ivu, koja ima pet i po godina. Ona nam je nadoknadila sve ono što mi nismo imali i oko nje se okreće ceo naš svet - rekao je Nikolić, a preneo Story, dok je Milena je dodala:

- Dragan i ja nemamo dece, ali smo celog života porodica. Kao što smo oboje vezani za naše porodice. Oboje obožavamo našu unuku, unuku mog brata i oboje smo jako brižni prema najbližima. 

Milena i Dragan su i Ivinu majku Vericu, uvek gledali kao svoje dete.

- Porodica im je mnogo značila, a Milena porodici takođe. Koliko je značila za umetnost i kulturu, nije na meni da govorim. Ali se, dopustićete mi, izuzetno time se ponosim, kao i svi u porodici. I s petetom, između ostalog, čuvam razna znamenja koja je poklonila svojoj unuci, mojoj kćeri Ivi. Kada je vidim na ekranu, pa čak i na fotografiji, učini mi se da će svakog trenutka uslediti njen osmeh ili lucidno-duhoviti komentar o nekim porodičnim događajima, zanimljivostima... Negde sam pročitala da nam je odlazeći ostavila odu životu. I složila bi se s tim - govorila je Verica o Mileni, a preneo je Kurir. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)