Ispovesti

ŽELIM DA OSTAVIM MUŽA ZBOG KOLEGE! Sva treperim kada ga ugledam u kancelariji, ali postoji JEDNO sa čim ne mogu da izađem na kraj!

Ispovest žene koja je oduševljena osobom koju je upoznala na poslu, toliko da bi ostavila supruga.

07.10.2024 20:15

ŽELIM DA OSTAVIM MUŽA ZBOG KOLEGE! Sva treperim kada ga ugledam u kancelariji, ali postoji JEDNO sa čim ne mogu da izađem na kraj!
Shutterstock

Granica između nevinih prijateljstava i emotivnih afera često može postati nejasna. Jedna žena je to shvatila kada je zatekla sebe da prečesto razmišlja o svom kolegi. U postu na Redditu, neimenovana žena je objasnila okolnosti svog potencijalnog neverstva. Ona je otkrila da je sa suprugom već 13 godina i da joj je "on bio prvi u svemu u životu".

Schutterstock

Ispovest žene koja se zaljubila u kolegu

- Počela sam da shvatam da sam malo više uzbuđena zbog odlaska na posao jer bih mogla da ga vidim - priznala je. 

Par je ubrzo razvio prijateljstvo van posla, uživajući u zajedničkim noćnim izlascima i planinarenju. Objasnila je da je njen kolega upravo izašao iz ozbiljne veze i da su se njih dvoje zbližili zbog sličnih situacija.

- Poverila sam se svojoj koleginici da su sve stvari koje radimo zajedno stvari koje bih volela da moj muž radi sa mnom - rekla je ona, a onda je njen suprug zaboravio na njen rođendan.

Dok je na kraju prebolela rođendanski incident, žena je počela da se pita koliko je srećna u svom braku.

- Znam da već emotivno varam svog muža sa njim. I nije mi čak ni žao. Što više razmišljam o tome, sve više shvatam koliko me je zanemario. Kako činim sve što je u mojoj moći da mu ugodim, učinim da se oseća posebnim, žrtve koje sam podnela da bih ga učinila srećnim i vrednim, a nisam imala ništa zauzvrat bukvalno godinama.

 Otkrila je da njen suprug nije svestan njenih osećanja i da čak želi da zasnuje porodicu, što joj stvara ozbiljan osećaj krivice. 

Komentatori su dali svoj sud.

- Ovde se dešavaju dva problema: vaš muž vas zanemaruje, a vi ispunjavate neke svoje potrebe van braka - istakao je jedan čitalac, piše The Sun.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)