Brak i veze

ANGAŽOVAO SAM DETEKTIVA DA PRATI MOJU VERENICU: Ono što je otkrio me je raznelo na 100 komada!

Ispostavilo se da nije bio daleko od istine.

03.10.2024 21:36

ANGAŽOVAO SAM DETEKTIVA DA PRATI MOJU VERENICU: Ono što je otkrio me je raznelo na 100 komada!
Schutterstock

Jedan muškarac je u ispovesti priznao da je sumnjičav prema svojoj verenici. To ga je navelo da angažuje privatnog detektiva da je prati na odmoru. Kako svake godine odlazi sa svojim prijateljima, on je imao osećaj da ona možda nije verna. Navodeći da se "duboko stidi" što je pribegao ekstremnim merama, njegove sumnje je potvrdio i istražitelj, a sada se pita kako da pristupi toj temi, jer se kaje što "njuška i ne veruje joj dovoljno".

- Moja verenica i ja smo zajedno pet godina. Svake godine ona ide na ovo putovanje samo za devojke sa svojim bliskim prijateljima. Nešto u mom stomaku me je mučilo u vezi ovih putovanja. Možda su to bile male promene u njenom ponašanju nakon toga ili zagonetni razgovori koje bih čuo. Umesto da se direktno suočim sa njom, uradio sam nešto čega se duboko stidim. Unajmio sam privatnog detektiva da je posmatra tokom njenog nedavnog putovanja. Dobio sam rezultate pre nekoliko dana, i koliko god mi je žao što sam narušio njenu privatnost, moje sumnje nisu bile neosnovane. Bila je neverna i to mi je slomilo srce - rekao je on u svojoj ispovesti, prenosi Mirror.

Shutterstock

Ispovest muškarca kog je prevarila verenica

Sa jedne strane žali što je angažovao detektiva.

- S jedne strane, duboko žalim što njuškam i što joj ne verujem dovoljno da bih o tome pričao. S druge strane, izdaja je još značajnija. Volim je, ali ne mogu više da vidim budućnost u ovoj situaciji - naveo je muškarac.

Suočio se sa verenicom ubrzo nakon toga.

- Kada sam imao dokaze, suočio sam se sa njom, a ona je bila zatečena. Pitala me je kako znam. Rekao sam joj istinu, da sam angažovao detektiva. Nisam želeo da nekoga lažno optužujem. Bila je besna. Nikad je nisam video tako ljutu za sve naše zajedničke godine. Pored toga, smatrajući da je to ispravna stvar, podelio sam dokaze sa dečkom jedne od njenih prijateljica kako bi on mogao da bude obavešten i razmislio o testiranju, ako je potrebno. Obojici je bilo jasno da je naša veza došla do tačke prekida. Raskinuli smo upravo tada. Iselio sam se. Uprkos tome što je to moja kuća koju sam finansijski pokrio za nas, otišao sam i prijavio se u hotel, dajući joj prostor i zamolio je da spakuje stvari i da se iseli - rekao je on.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)