Telo

NOSI PENDREK I JEDVA ČEKA DA STAVI LISICE NEKOME! Izgled ove policajke više privlači pažnju nego utakmica (FOTO/VIDEO)

Posvećena je svom poslu čemu svedoče mnogobrojni snimci.

03.10.2024 13:05

NOSI PENDREK I JEDVA ČEKA DA STAVI LISICE NEKOME! Izgled ove policajke više privlači pažnju nego utakmica (FOTO/VIDEO)
Printskrin: Instagram

Policajka Aleksi Narvaes (29) je privukla pažnju javnosti svojim prisustvom na fudbalskim utakmicama, gde je pokazala izuzetnu posvećenost i profesionalizam. Njeno učešće na terenu izazvalo je divljenje navijača, ali i postavilo pitanje o njenim ovlašćenjima i ulozi u ovakvim događajima. Takođe, njeno prisustvo je i pravo osveženje za mnoge, a nekime je to dalo i inspiraciju da je komentarišu na neprimerene načine.

Printskrin: Instagram

Ovo je policajka zbog koje gore mreže

Njena uloga na utakmici je da održava red. Iako na snimcima koje objavljuje sa istih deluje ljupko i nasmejano, verujemo da to nije baš tako. Ona ozbiljno shvata svoj posao i tome je posvećena 24 sata. Ona je svojim angažmanom na fudbalskim terenima pokazala izuzetnu posvećenost poslu. Njeno prisustvo bilo je osveženje za mnoge ljude koji su bili oduševljeni što vide ženu u ovoj ulozi, dok je istovremeno pokazala sposobnost da održava red i sigurnost tokom utakmica.

Ona je i zvezda društvenih mreža, a na Instagramu prati je više od tri miliona ljudi. Da bi bila u kondiciji redovno ide na trening. Delove svojih treninga objavljuje i na društvenim mrežama, a nema ko joj se ne divi. Ipak, vode muškarci koji su ovom devojkom oduševljeni.

Ispod svake njene objave nižu se pozitivni komenatari, te mnogi hvale fizički izgled i pojavu ove policajke.

- Volim hejtere koji je kritikuju, a žena izgleda prelepo!

- Toliko komentara od žena koje joj zavide, a divna je.

- Navijači više gledaju u tebe nego u utakmicu.

- Možeš li mene da uhapsiš? - samo su neki od komentara ispod njenih objava na mrežama, te možemo da zaključimo da su ljudi oduševljeni njenom pojavom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)