Lifestyle

"TI SI JEDNA IZOPAČENA TRUDNICA"! Skandal, buduću mamu urnisali na društvenim mrežama zbog fotografije i JEDNOG DETALJA! (FOTO)

Popularna influenserka doživela je pravu dramu.

02.10.2024 11:30

"TI SI JEDNA IZOPAČENA TRUDNICA"! Skandal, buduću mamu urnisali na društvenim mrežama zbog fotografije i JEDNOG DETALJA! (FOTO)
Instagram/krissycela

Influenserka Krisi Cela bavi se fitnesom i zdravim načinom života i trenutno je u poodmakloj trudnoći. Iako je u drugom stanju to je ne sprečava da vodi računa o sebi - zato trenira, hrani se zdravo i često motiviše i druge da čine isto. Nedavno je otkrila i pol bebe - čeka dečaka!

Instagram/krissycela

Influenserka na meti kritika zbog pokazivanja stomaka

Sada, kada je pred kraj trudnoće, odlučila je da pozira u vešu i pokaže kako izgleda. S obzirom na to da ceo život trenira, a to je nastavila i tokom perioda takozvanog drugog stanja, ona ne izgleda mnogo drugačije. I dalje je zategnuta i zgodna. samo ima stomačić.

Pozirala je u uskom gornjem i donjem delu za trening, a sliku je objavila na društvenoj mreži Instagram. Inače, interesantno je da su povod za objavljivanje fotografije negativni komentari koje dobija, među kojima je dominantan onaj da "trudnički stomak treba da bude pokriven".

- Toliko puta sam pokušavala da napišem ovo i nastavljam da se borim da prenesem svoje reči. Pokušavam da opišem tačno kako se osećam u rečenici koja će, nadam se, jednog dana negde odjeknuti. Nije tajna da sam svoje telo godinama javno prikazivala. Bilo da je u bikiniju, sportskom grudnjaku, helankama, šortsevima ili majicama. Nikada nisam imala nikakvih "zamerki" ili problema... možda tu i tamo neki čudan komentar. Međutim, od kada sam prikazala svoj trudnički stomak, dobila sam nebrojeno mnogo komentara da sklonim fotografije. Bilo je i onih da je veoma "neprikladno to izlagati", pa se čak i moj moral dovodio u pitanje sa sve epitetima da sam izopačena - počela je priču influenserka.

Potom je objasnila da bira samo odeću u kojoj se oseća samouvereno.

- Nosim stvari zbog kojih se osećam ponosno na svoje telo, bez obzira na stomak ili vidljive trbušnjake. Da li treba da se promenim samo zato što sada imam stomak? Zaista se nadam da žene koje čitaju ovo nose ono što žele i rade šta žele. Žene su izvanredne! Složene smo i lepe na mnogo načina, bez obzira na to da li smo mlade ili ne, da li imamo trbušnjake ili ih nemamo, da li smo visoke, niske... Shvatile ste me! Poenta je da nešto ne bi trebalo da vas spreči da nastavite da radite stvari koje ste ranije radile ili želite da počnete da radite - rekla je.

Međutim, to nije bio kraj njenog obraćanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Krissy Cela (@krissycela)

Postavila je svima pitanje.

- Dakle, pitanje je, zašto je pokazivanje moje stomaka  tako kontroverzno, ili ne baš? 

Nakon toga mnoge žene su je podržale i to javno u komentarima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)