Ispovesti

SRPSKA GLUMICA OTKRILA KAKO JU JE DEČKO PREVARIO: "Javila sam se na njegov telefon i nisam mogla da verujem šta čujem"!

Atraktivna plavuša je dospela u žižu javnosti pre nekoliko godina kada je dovođena u vezu s Leonardom Dikapriom.

01.10.2024 19:02

SRPSKA GLUMICA OTKRILA KAKO JU JE DEČKO PREVARIO: "Javila sam se na njegov telefon i nisam mogla da verujem šta čujem"!
printscreen/instagram.com

Glumica i manekeneka Dajana Gudić, koja trenutno živi u Los Anđelesu, bila je u žiži javnosti kada se saznalo da se družila sa velikim svetskim zvezdama. Sa 15 godina je otišla iz Bosne i Hercegovine u Ameriku. Iako nije želela da se preseli, roditelji su smatrali da su joj SAD velika šansa za uspeh. 

Mnogi su zapamtili njenu priču o Leonardu Dikapriu. Slavni glumac joj je dosta pomogao na početku karijere, a jednom je o tome govorila za medije.

- Kad sam imala 23 godine, nakon završetka žurnalistike, preselila sam se u Los Anđeles i počela da se bavim modelingom. Tu sam upoznala mnoge ljude iz svetskog džet-seta. Nakon pet dana življenja u Los Anđelesu upoznala sam Leonarda Dikapria i preko njega još mnoge poznate ljude koji su mi kasnije pomogli i sa kojima sam radila mnoge projekte. Taj krug poznatih ličnosti u Los Anđelesu je jako mali i kad vide da nisi fan, da ih ne slikaš, prihvate te i postaneš deo njihove grupe - ispričala je atraktivna Dajana jednom prilikom.

Instagram dajanagudic

Dajana Gudić se preselila u Ameriku iz Bosne

Na polju posla sve je išlo sjajno, ali se u ljubavi žestoko opekla. Tri godine je imala dečka, koji ju je na kraju prevario

 - Tu noć kad je on zaspao ja sam mu uzela telefon. Njega je neka žena zvala. Ja sam otišla u kupatilo, zaključala se i javila se - započela je i pojasnila:

 - Rekla sam joj: "Ćao". Ona me je pitala ko sam ja, ja joj kažem: "Ko si ti?" Ona mi odgovori: "Ja sam njegova devojka već četiri godine." S druge strane sam ja, njegova devojka tri godine... - ispričala je atraktivna plavuša, priznavši da nije mogla da veruje šta čuje.   

Iz ove perspektive to joj je sada i smešno.

- Sad kad pričam o tome mi je malo i smešno, ali u tom trenutku mi se srušio ceo svet. Posle nekoliko godina, on me je nazvao da mi kaže da se ženi, da je ta devojka ostala trudna, ali da mene voli - ispričala je Dajana u emisiji "Ispovest".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)