Roditeljstvo

GLUMICA NIJE KRILA DA JE ZALJUBLJENA U NOVAKA ĐOKOVIĆA: Sada pokazala trudnički stomak u koji su mnogi sumnjali! (FOTO)

Trenutno je najplaćenija na svetu, a našeg tenisera nikad nije prežalila!

02.09.2024 19:40

GLUMICA NIJE KRILA DA JE ZALJUBLJENA U NOVAKA ĐOKOVIĆA: Sada pokazala trudnički stomak u koji su mnogi sumnjali! (FOTO)
Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Indijska glumica Dipika Padukone, poznata bolivudska lepotica i najplaćenija glumica na svetu sa godišnjom zaradom od 96 miliona dolara, bila je luda za našim teniserom Novakom Đokovićem. Ona je u braku sa Ranvirom Singom, ali ne može da prežali Đokovića, što je i javno priznala. 

- Novak me očarao na prvi pogled! Znam da je zauzet čovek, ima i decu, ali vreme provedeno sa njim nikad neću zaboraviti. Bio je šarmantan, ljubazan i izuzetno duhovit. Kad to spojite sa samopouzdanjem čoveka koji je najbolji na svetu u onome čime se bavi, jasno vam je zašto nijedna žena ne može da mu odoli. Nikad nisam srela nikog ko mu je sličan! Nole će zato zauvek ostati moja najveća ljubav - navodno je istakla ona za medije svojeveremeno.

 

 

Vremenom je postala dobra prijateljica Jelene Đoković, a trenutno sitno broji do porođaja. Poznata bolivudska glumica, napokon je odgovorila svim hejterima koji su je maltretirali i tvrdili da je njen trudnički stomak lažan. Glumica je objavila seriju crno-belih fotografija na Instagramu, na kojima ponosno pokazuje svoj trudnički stomak u brushalteru i širokim farmericama.

Dipika i Ranvir su jedan od najomiljenijih parova u Indiji, a najavili su dolazak svog prvog deteta u martu 2024. godine. Glumica se od tada povukla iz javnosti, uglavnom izbegavajući pažnju medija. Njeni fanovi i pratioci često su je viđali kako skriva trudnički stomak u širokim majicama i oversajz haljinama. Uprkos tome, mnogi na internetu su spekulisali da ona zapravo lažira trudnoću.

Međutim, glumica je sada odlučila da prekine sve spekulacije hrabrom fotografijom. Na jednoj od objavljenih fotografija, ona pozira sa suprugom, dok zajedno drže njen trudnički stomak. 

- Ovo je moj odgovor svima koji su sumnjali - poručila je ona. 

 

 

Glumica na drugoj fotografiji nosi crnu prozirnu haljinu koja jasno prikazuje njen trudnički stomak. Fotografije je popratila smajlijem srca, urokljivog oka i znakom beskonačnosti, što je možda bio njen način da zaštiti svoju porodicu od negativne energije.

Fanovi su je podržali.

- Oni koji su rekli da je lažno, sad neka se sklone.

- Nikada nismo ni sumnjali!

- Sad su hejteri zanemeli.

Dipika je navodno odbila ulogu u trećoj sezoni serije "The White Lotus" kako bi se posvetila majčinstvu.

- Želim biti prisutna u svakom trenutku -  izjavila je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)