Ispovesti

BILA SAM SREĆNO UDATA MAJKA ČETVORO DECE, DO ODLASKA NA PILATES: Kada je upoznala, život joj je "prevrnula"

Nije ni pomislila da će ovo njoj da se desi.

17.07.2024 07:01

BILA SAM SREĆNO UDATA MAJKA ČETVORO DECE, DO ODLASKA NA PILATES: Kada je upoznala, život joj je "prevrnula"
Shutterstock

Katrina En Vilis, Amerikanka, nedavno je podelila svoju priču o otkriću koje je imala nakon dugogodišnjeg braka. Otkrila je da uprkos braku, zapravo ima jača osećanja prema ženama. Njeno emocionalno putovanje i samoodkriće je uzbudljivo. Prekretnica se desila tokom časa pilatesa kada je osetila snažnu vezu sa ženom po imenu Sesilija. Ovaj susret pokrenuo je niz razmišljanja koja su je na kraju dovela do priznavanja svojih pravih želja i osećanja.

Brak dug 25 godina

Vilis je bila u braku sa svojim mužem, Čarlsom, 25 godina, i zajedno su izgradili prividno savršen život, sa četvoro dece, prelepom kućom i uspešnim karijerama. Međutim, ispod površine, Vilis se borila sa svojim unutrašnjim stanjem i neispunjenim emocijama.

Boreći se sa društvenim očekivanjima i svojim vlastitim vaspitanjem, Vilis je pronašla hrabrost da se suoči sa svojim osećanjima, što je dovelo do otvorenih i iskrenih razgovora sa suprugom o njenim emocijama i željama. Ovaj iskreni dijalog je otvorio put da istraži pravu sebe. Dok je Vilis započinjala novu poglavlje svog života, suočila se sa različitim izazovima, uključujući gubitak prijateljstava.

Shutterstock

Žena dugo nije mogla da prihvati da voli isti pol

Put do prihvatanja sebe nije bio lak za Vilis, ali kroz svoja iskustva, naučila je vredne lekcije o tome koliko je važno prihvatiti sebe.

Dok Vilis razmišlja o svom "putovanju", priznaje vreme koje je bilo potrebno da potpuno razume i prihvati svoj pravi identitet. Sada, kao otvoreno gej žena u 53. godini, pronašla je osećaj mira i autentičnosti u življenju svoje istine, piše 24sata.hr.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)