Ispovesti

ZALJUBILA SAM SE U UBICU OSUĐENOG NA 100 GODINA: Planiramo i venčanje i porodicu, a evo kako ćemo to izvesti

Jedna devojka je otkrila u ispovesti kako je gledajući dokumentarac o osuđenicima, našla ljubav.

05.06.2024 21:00

ZALJUBILA SAM SE U UBICU OSUĐENOG NA 100 GODINA: Planiramo i venčanje i porodicu, a evo kako ćemo to izvesti
Shutterstock

Retke su ljubavne priče sa bizarnim upoznavanjima, ali postoje. Karla Fereira je svog verenika upoznala na sličan način, putem televizijskog ekrana. Ali, on nije bio TV lice niti bilo šta slično, već - osuđenik. Džozef Vord je bio osuđeni ubica na 100 godina izdržavanja zatvorske kazne, međutim mladu Karlu to nije sprečilo da mu pokloni srce.

Njen momak ima 41 godinu a osuđen je zbog pljačke, otmice i ubistva iz nehata 2000. godine. Pošto je priznao krivicu izbegao je smrtnu kaznu. Bez obzira što ga prati mračna prošlost Karla se zaljubila u njega nakon što je odgledala dokumentarac u koje se on pojavljuje. Par između kojeg je razlika 15 godina planira da se uskoro venča u zatvoru

- Većina ljudi je šokirana kada im kažem da izlazim sa osuđenim kriminalcem, ali ja ga tako ne vidim. On zaista ume da voli i jako je dobar. Zbog prošlih postupaka se kaje i želi da preokrene život. Verujem da svako zaslužuje drugu šansu - kaže Karla za britanski The Sun.

On je radio kao trener konja

U dokumentarcu o zatvorenicima, karlin momak se pojavljuje kao trener konja, a takvi poslovi se dodeljuju zatvorenicima sa izuzetnim ponašanjem. Dvadesetšestogodišnja Karla otkriva kako je on u vreme zločina imao svega 17 godina. Ona je nakon gledanja dokumentarca osetila sažaljenje i htela je da mu pošalje poruku.Tako su uspostavili kontakt. Posle nedelju dana stiglo je priznanje da je ona njegova srodna duša i ljubav.

shutterstock.com

karla je odlučila da se javi momku putem poruka

 

Karla iza sebe ima dva propala braka i priznaje da su je oduvek privlačili stariji muškarci. prvi put su se sreli na rodeo događaju na zatvorskom stadionu koji je bio otvoren za javnost. Susret je protekao lepo, Vord je Karlu predstavio majci i sestri kao devojku i među njima se rodila ljubav, a njihove fotografije možete pogledati ovde.

Želela je da zna razlog njegove osude

Iako ga je zavolela, Karla je želela da sazna šta se krilo iza njegove osude. Vord joj je otkrio da su on i njegov prijatelj bili drogirani i da su ubili sestru njegovog druga tada. Iako je na suđenju rekao da je povukao okidač, Vord sada tvrdi da to nije istina.

Nakon prvog susreta par je nastavio da se čuje telefonom, a Karla je ubrzo otputovala kod majke da joj prizna da izlazi sa osuđenikom.

- Dala sam mami telefon i rekla da Džozef želi da razgovara sa njom, a onda sam objasnila da se razgovor snima jer je bio u zatvoru. Otvorila je usta ali nije mogla da veruje, ali ipak je razgovarala sa njim. Tokom razgovora Vord je tražio dozvolu da se oženi mnome što je mama odobrila - otkriva karla.

Ona objašnjava da to nije bilo nešto što je želela kao što ne bi nijedan roditelj, ali da je shvatila da se njih dvoje vole. 

Prijatelji su protiv

U januaru je Vord zaprosio Karlu tokom posete zatvoru. Njeni prijatelji ne prihvataju ovo jer smatraju da pravi veliku grešku. Često je ona na meti hejtera sa društvenih mreža koji joj pri objavi svake fotke govore da je on s*******i prestupnik. Neki su joj govorili kako će je momak ubiti nakon izlaska iz zatvora. 

Njih dvoje planiraju da se venčaju narednih meseci, ali se nadaju i da će jednog dana osnovati porodicu. Vord ima prvo saslušanje za uslovnu slobodu krajem ove godine, a par se nada da će on biti konačno na slobodi i da će zajedno uživati u svakom trenutku.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)