Ispovesti

MUŽ MI JE POGINUO I 15 MESECI KASNIJE SAM RODILA NJEGOVU BEBU: Zatrudnela je na najbizarniji mogući način, evo kako

Ljubavna priča je dobila tragičan kraj nakon iznenadnog gubitka.

04.06.2024 18:30

MUŽ MI JE POGINUO I 15 MESECI KASNIJE SAM RODILA NJEGOVU BEBU: Zatrudnela je na najbizarniji mogući način, evo kako
instagram/printscreen/ellidy_

Elidi Pulin, manekenka iz Australije pretrpela je nezamisliv gubitak pre dve godine  kada se njen suprug snouborder Aleks Pulin udavio tokom ronjenja. Ona je u jednom podkastu otkrila kako se suočila sa velikim bolom i kako živi bez "Čampa" kako su ga zvali nakon što je saznala za proceduru postmortalno vađenje sperme.

Manekenka je bila u vezi sa njim deset godina ali nije ni sanjala da će se njen život potpuno preokrenuti nakon nekoliko sati posle njihovog rastanka.

- Bio je to običan dan. Probudili smo se kao i svaki drugi dan, sunce je sijalo, zaista je bio prelep dan. On me je pitao da li da ide na surfovanje ili na ronjenje - otkriva ona u svojoj ispovesti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by El Pullin (@ellidy_)

Pošto je Elidi bila radije za šetnju dogovorili su se da kasnije izađu u obližnji lokalni kafić. Ona je tog jutra šetala svog psa, ali nije bila svesna da je to poslednji dan kada je videla svog voljenog. O njegovoj smrti ju je ubrzo obavestio komšija.

Kada je videla na društvenim mrežama vest o pronađenom telu odbijala je da poveruje da je to on. 

- Videla sam ga tog jutra, tada je imao samo 32 godine, udavio se nakon što je pokušao da ispod vode zadrži dah. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by El Pullin (@ellidy_)

Njen suprug se takmičio 2010. pa 2014. i na kraju 2018. godine na Zimskim olimpijskim igrama. On je svojoj zemlji doneo medaljum, a njegova iznenadna smrt je potresla svet.  Budući da je par žarko želeo bebu Elidini prijatelji i porodica su već nakon tog događaja pričali o postmortalnom vađenju sperme. Samo 12 sati nakon svega, manekenka je pristala na tu proceduru iako još nije shvatila da neće više videti svog partnera. 

Posle dva kruga vantelesne oplodnje manekenka je rodila Mini Aleks u oktobru 2021. godine a devojčica sada izuzetno liči na svog pokojnog oca. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by El Pullin (@ellidy_)

Manekenka je podelila dirljiv snimak na Instagramu i napisala: "tvoj otac i ja smo te godinama sanjala, mala."

Elidi je u podkastu govorila o svojoj emocionalnoj borbi ističući kako svakodnevno odlazi na plažu i viđa muškarce koji šetaju svoju decu što je "ubija".

- Imali smo sreće da je sperma bila zdrava. Mislim da je sve to bilo usklađeno i da je to Čamp video - otkriva ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by El Pullin (@ellidy_)

Nakon Aleksove smrti, manekenka je pokrenula sa drugaricom podkast koja je takođe bila u nekoj teškoj životnoj borbi. Njih dve su imale podršku jedna od druge i shvatile su da treba da "sijaju" u svetu koji ponekad može izgledati kao usamljeno i mračno mesto.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)