Ispovesti

ŽESTOKA SVAĐA SVEKRVE I SNAJE OKO DETETA: "Poludela sam kad sam videla šta je uradila i kako mi je povredila ćerku!"

Njen suprug je podržao svoju majku čak je ponovio njene reči.

04.04.2024 15:00

ŽESTOKA SVAĐA SVEKRVE I SNAJE OKO DETETA: "Poludela sam kad sam videla šta je uradila i kako mi je povredila ćerku!"
Shutterstock

Nije neobično da se svekrva i snaja sporečkaju posebno oko podizanja deteta. Bake su osetljive na unuke i trude se da ih maksimalno razmaze. Kako imaju više vremena nego kad su podizale svoju decu stiče se utisak da bake i deke više vole unuke nego svoju decu.

Kako je u iskrenoj ispovesti ispričala jedna mama na društvenim mrežama, ona se žestoko sukobila sa svojom svekrvom kad je videla šta je uradila njenoj ćerki.

Shuterstock

Svekrva je optužila snaju da previše drami

 

Svađa zbog minđuša

Kako je objasnila odvela je svoju devojčicu kod bake da je pričuva kao i mnogo puta pre toga. Kad se vratila po dete posle nekoliko sati umalo nije pala u nesvest kad joj se ćerka pohvalila kako ima minđuše koje joj je poklonila baka.

- Nisam mogla da verujem šta vidim, moja ćerka je imala probušene uši iako sam sto puta rekla mojoj svekrvi da ne dolazi u obzir da detetu buši uši. Poludela sam kad sam videla šta je uradila i kako mi je povredila ćerku!Ipak, zbog njenih godina pokušala sam da savladam bes i upitala sam je, što sam mirnije mogla, zašto je to uradila. Ona je na to mrtva - ladna rekla da je normalno da devojčica u njenim godinama ima probušene uši i minđuše, da ne razume zašto toliko dramim - počela je svoju ispovest ova mama.

Prema njenim rečima, svekrva se ponašala kao da se ništa nije dogodilo.
- To je bila kap koja je prelila čašu! Ne samo što je ignorisala moju strogu zabranu da se detetu buše uši već je mene optužila da dramim. Pukao mi je film, svašta sam joj rekla i poručila da nikad više neće čuvati unuku - dodala je ova mama. 

shutterstock.com

Bake imaju poseban odnos sa svojim unukama

 

Zgrabila je dete za ruku i otišla kući gde je dočekao besan suprug koji je u međuvremenu saznao za njen sukob sa njegovom majkom.

- Rekao je da sam nevaspitana, da nema smisla da tako razgovaram sa njegovom majkom i da ne mogu da odlučujem o našoj ćerki na svoju ruku koga će da viđa, a koga ne. Čak je ponovio reči svoje majke kako bespotrebno i preterano dramim oko sitnice kao što su probušene uši. Nisam mogla da verujem šta čujem, samo sam se pokupila i otišla u spavaću sobu kako bih se smirila. Da li sam zaista preterala? - upitala je ova mama.

Usledili su brojni komentari na njen post.
- Ne, mislim da nisi preterala posebno što si više puta naglasila da ne želiš da se detetu buše uše.

- I ja bih poludela da sam bila na tvom msetu.

- Mislim da preterujete. Možda jeste malo nezgodno, ali za koju godinu će tvoja ćerka sama da izbuši ne samo uši, nego i nos i ko zna koje sve delove tela zbog pirsinga. Spusti loptu i pomiri se sa svekrvom - bili su samo neki od komentara na njen post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)