Ispovesti

"IMAO SAM INTIMNE ODNOSE SA ŠEFICOM, SAD ME PROGANJA": Ispovest muškarca kojem se život pretvorio u noćnu moru

"Crvene linije" na poslu nije pametno prelaziti, inače se možete naći u veoma neprijatnoj situaciji

24.03.2024 21:20

"IMAO SAM INTIMNE ODNOSE SA ŠEFICOM, SAD ME PROGANJA": Ispovest muškarca kojem se život pretvorio u noćnu moru
shutterstock.com

Ljubavna afera u poslovnom okruženju nije nešto što se retko događa, ali može da bude i te kako paklena i opterećujuća. U to se uverio i jedan muškarac koji se, ne razmišljajući previše, upustio u avanturu sa šeficom dok su bili na službenom putu. Tad je, kaže, počeo njegov pakao ne samo na privatnom, već i na poslovnom planu.

Očajan zbog svega što mu se događa, potražio je savet na Internet forumu.

shutterstock.com

Jedna noć strasti sa šeficom pretvorila mu je život u noćnu moru

- Sa šeficom sam bio na poslovnom putu. Malo smo se opustili i malo više popili, pa smo na kraju završili u krevetu. Bilo je prosečno, iz mog ugla gledano, ali moja šefica očigledno ne misli tako. Ona se nedavno razvela i čini mi se da se zaljubila u mene, pa je ciljano odabrala da zajedno idemo na poslovni put ne bi li me zavela i tako zalečila rane posle razvoda. Užasno mi je neprijatno, jer sam mlađi od nje sedam godina i imam devojku sa kojom planiram da odem pred oltar. Ta noć strasti sa šeficom mi ništa nije značila, ali sa njom nije takav slučaj - započeo je ispovest ovaj muškarac koji insistira na anonimnosti.

Kad su se vratili u grad u kom oboje žive, šefica je, kaže, počela da ga proganja.

- U početku mi je slala poruke i zvala me kad izađem sa posla, pa sam morao da isključujem telefon čim izađem iz kancelarije. Onda je valjda pomislila da ćemo opet spavati zajedno ako odemo na novi poslovni put i ja barem tri puta mesečno moram da idem sa njom na pregovore u druge gradove. Firmu sve to košta, a ja se osećam kao žigolo koji je primoran da spava sa šeficom da bi zadržao posao. Pokušavam da je izbegnem, ali mi to ne uspeva, jer uvek iznajmljuje sobu sa francuskim ležajem. Ona nije neprivlačna, ali nije neko sa kim bih želeo da nastavim aferu, jer volim svoju devojku. Moj nekada miran i normalan život pretvorio se u noćnu moru. Želim da zadržim posao, ali ne po cenu toga da me šefica koristi za intimne odnose. Kako da se postavim? - upitao je muškarac korisnike foruma.

Mnogi koji su pročitali njegovu ispovest donekle su imali razumevanja što mu se prvi put desilo da bude intiman sa šeficom, jer su oboje bili pod dejstvom alkohola, ali su ga osudili što je dozvolio sebi da se ta afera nastavi.

- Da zaista voliš svoju devojku, ne bi je varao više puta, i to sa istom ženom.

- Ne shvatam zašto jednostavno ne porazgovaraš sa šeficom i kažeš joj da ta vaša priča ne vodi nikuda. Nemoj da je povređuješ, i sam si rekao da se nedavno razvela. Verovatno u tebi vidi utehu, ali nemoj da trošiš njeno vreme.

- Kad te sledeći put bude pozvala da ideš sa njom na poslovno putovanje, reci joj da si sprečen, jer tvoja devojka slavi rođendan. Valjda će biti dovoljno pametna da shvati da je vašoj aferi došao kraj - posavetovali su ga forumaši.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)