Ispovesti

"PREKRIVEN SAM MODRICAMA, PONIŽAVAJUĆE JE": Potresna ispovest jednog muškarca šokirala je javnost, u sve se umešala i policija (FOTO)

Posle 20 godina stvari su samo krenule na gore, a njihov odnos je potpuno uništen.

11.08.2023 22:00

"PREKRIVEN SAM MODRICAMA, PONIŽAVAJUĆE JE": Potresna ispovest jednog muškarca šokirala je javnost, u sve se umešala i policija (FOTO)
shutterstock.com

Sve više parova ostaje u toksičnim vezama koje su u startu osuđene na propast. Umesto da raskinu vezu ili brak, oni pokušavaju da opravdaju loše ponašanje partnera u nadi da će se u nekom trenutku popraviti. Ono što se u praksi pokazalo je da takve veze nikada ne opstaju i da ih treba na vreme prekinuti. 

Nažalost, jedan mladić je ipak u višegodišnjem braku sa ženom za koju tvrdi da ga zlostavlja, kako psihički tako i fizički. Njihova poslednja svađa bila je toliko burna da je morao da pozove policiju.

Shutterstock

Burne svađe među njima traju već godinama

- Volim je, ali ne mogu više da trpim zlostavljanje. U braku smo 20 godina. Ja imam 45, a ona 46. Uvek je imala nezgodnu narav ali je poslednjih godina postalo mnogo gore. I najmanja stvar će je razbesneti. Ako ne reagujem na pravi način kada mi postavi pitanje, razbesneće se i vrištati na mene. Ponekad će baciti sve što drži, kao što je šolja, tanjir ili konzerva - počinje ispovest mladić koji je želeo da ostane anoniman.

Govoreći dalje o ovom toksičnom odnosu, govorio je o tome kako se njihove rasprave neretko završe i fizičkim nasiljem koje trpi od svoje besne supruge. 

- Ako je posebno ljuta, udariće me, šutnuti ili udariti. Prekriven sam modricama, ali ih nikome nisam pokazao jer je to tako ponižavajuće. Nikada joj ne bih uzvratio. Vaspitan sam da nikada ni ne pomislim da udarim ženu. Prošle nedelje je razbila čašu i mahnula mi je u lice i iskreno sam mislio da će me ubiti. Tada sam pozvao policiju. Ona je sada kod svoje mame i od tada nismo razgovarali - poručio je muškarac u ispovesti za britanski San.

On je od savetnice za bračne odnose potražio savet želeći da mu barem neko kaže kako da se postavi u ovoj užasnoj situaciji u kojoj se našao.

- I žene mogu biti nasilne. Nije sramota biti muška žrtva zlostavljanja. Drago mi je da je policija uključena i da ste sada bezbedno odvojeni. Potražite pomoć od nekoga ko razume - poručila mu je savetnica u nadi da će uvažiti njene reči.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)