Ispovesti

DOŠLA JE RASPOLOŽENA S POSLA I NA STOLU UGLEDALA POKLON OD DEČKA: Kad je provirila u kesu, slošilo joj se - samo je jednu rečenicu uspela da izusti!( VIDEO)

Ovakvom iznenađenju od svog partnera nije se nadala.

09.07.2023 19:01

DOŠLA JE RASPOLOŽENA S POSLA I NA STOLU UGLEDALA POKLON OD DEČKA: Kad je provirila u kesu, slošilo joj se - samo je jednu rečenicu uspela da izusti!( VIDEO)
Printscreen/Tiktok/stuartthegoldenwe

Život u dvoje nekada može biti veoma izazozvan. Česta prilagođavanja na onog drugog, zahtevi koje treba da ispunimo, nekada nam se čine preteški ili ih ignorišemo, ali je činjenica da je privikavanje partnera jednog na drugog, najlepša stvar.

Bitno je da jedno za drugo imamo razumevanja i da smo spremni na ustupke. Naravno, bitno je da se oba partnera osećaju dobro u svojoj koži i da su spremni na prilagođavanja tuđim potrebama i izlaženju iz zone komfora.

Printscreen/Tiktok/stuartthegoldenwe

Devojka je prišla kesi kako bi videla šta joj je momak kupio

Često se dešava da jedan od partnera recimo voli životinje i želeo bi ljubimca, a drugi ne pokazuje za to razumevanje. Koliko god pokušavali da nagovorimo partnera na to, retkima pođe za rukom. To je ipak uspela jedna devojka sa TikToka, koja je na svog ljubimca čekala čak dve godine. Posle dugog pregovaranja, nagovaranja, milion slika kojima je zatrpavala svog dečka, Džena je uspela da ga nagovori da popusti i da kupe psa.

Devojka je u snimku koji je sakupio 3,6 miliona sviđanja imala pravi "slom" emocija, nakon što je videla šta joj je momak spremio, kada ju je pozvao u međuvremenu da vidi poklon. Pošto je bila skeptična i nije znala o čemu je reč bukvalno je na prstima prilazila kesi koja se nalazila na stolu a onda kada je ugledala malo štene koje je virilo iz kese pala je na pod. Počela je da plače i kroz suze je sve vreme govorila "ne mogu da verujem, upravo sam takvog želela.."

- Ne mogu da dišem, treba mi nešto hladno na glavi- govori devojka u snimku dok joj momak sa osmehom na licu donosi malo štene, koje je počelo da se mazi sa njom.

@stuartthegoldenwe After 2 straight years of daily begging, thousands of dm's of puppies and relentless bartering, 1 finally caved. If you know Jenna you know how much she wanted this day to come. Thanks to everyone who kept the surprise a secret and thanks to the 3 people who almost blew up the entire operation but managed to keep it together. Please swipe right to enjoy Jenna losing her mind. Welcome home Stuart #fyp #puppy #golden #weiner #emotional #surprise ♬ original sound - stuartthegoldenweenie

Tiktokere je ova scena dirnula i mnogi su pohvalili momka što je napokon ispunio njenu želju.

- Dala mu je ime pre nego ga je dobila.

- Ovo je tako dramatično, ali mi se sviđa.

- Tako sam srećna zbog nje..o Bože..

- Dobrodošao kući Stjuart

- Taj psić će biti voljen- komentarisali su korisnici mreže.

Devojci je trebalo čak sat vremena da dođe sebi od sreće. Nije mogla da zaustavi suze koje su je preplavile a ona je čini se odmah našla put do srca ovog preslatkog psića. Tiktokeri su komentarisali kako je lepo što je momak izašao napokon u susret velikoj želji svoje devojke, međutim, mnoge je zanimalo zbog čega je čekao čak dve godine da joj kupi psa.

 

 

Tiktoker je objasnio da su živeli u malom apartmanu na Menhetnu i da to jednostavno ne bi funkcionisalo, te da su sada kupili kuću i da je napokon odlučio da je iznenadi.

- Pas nije igračka, to je odgovornost. Čekati dve godine i biti siguran je više nego razumno.- zaključio je jedan korisnik mreže.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)