Ispovesti

MOJA ŽENA JE OPSEDNUTA DRUŠTVENIM MREŽAMA I UNIŠTAVA NAŠU PORODICU: Nesrečni suprug priča o paklu kroz koji prolazi, u sve su umešana njihova deca!

Tera muža da se ponaša po njenim pravilima, ali njegovom strpljenju je došao kraj.

04.07.2023 22:01

MOJA ŽENA JE OPSEDNUTA DRUŠTVENIM MREŽAMA I UNIŠTAVA NAŠU PORODICU: Nesrečni suprug priča o paklu kroz koji prolazi, u sve su umešana njihova deca!
shutterstock.com

Društvene mreže su korisne ali u koliko ih neumereno koristimo mogu da budu štetne. U početku to može da bude navika, a kasnije i zavisnost. Zabava, koja je suština duštvenih mreža, prestaje kada počnete da prikazujete detalje iz svog ličnog života. 

Potreba ljudi da pokažu drugima da je njihov život savršen je posledica niskog samopouzdanja. Ovo je ispovest supruga čija je žena opsednuta Instagramom i predstavljanjem njihovog "glamuroznog života", što on teško podnosi i zbog toga je rešio da se obrati bračnom savetniku.

- Suruga i ja imamo 39 godina i dve ćerke od osam i pet godina. Imam dobar posao koji omogućava mojoj ženi da bude kod kuće sa ćerkama, Međutim, ona je opsednuta društvenim mrežma i pratiocima kojima predstavja naš "savršen život" iako je to daleko od istine. Imidž joj je važniji čak i od dece  - kaže suprug.

Shutterstock

Žena opsednuta društvenim mrežama

Situacija koja ga je izvela iz takta jeste kada je nju i ćerke za svoj rođendan izveo u lokalni restoran. 

- Odveli smo decu u lokalni restoran za moj rođendan. Kao i obično, devojke su izgledale lepo u belim haljinama i  sa dugom kovrdžavom kosom. Međutim, kada je moja žena izvadila telefon da nas fotografiše naljutila se na mene što se nisam nasmejao toliko da mi se vide zubi, a nakon toga je urlala na mene što sam prosuo malo vina na košulju i to se konstantno ponavlja. Večera sa porodicom treba da bude prijatna i da taj trenutak provedemo u miru i u slozi, ali umesto toga moramo da se posvetimo Instagramu - kaže očajan suprug.

Pixabay

Na društvenim mrežama predstavllja njihov idealan živor, ali on to više ne može da podnese

Bračni savetnik mu je objasnio da to proizilazi iz njenih frustracija iz najranijeg detinjstva.

- Poštovani, vaša žena želi da prikaže divan život u nastojanju da predstavi savršenu porodičnu sliku, ali na žalost, svojim ponašanjem šteti vašoj porodici. Pretpostavljam da je imala nesrećno detinjstvo i da se nikada nije osećala vrednom. Sada je finansijski sigurna i ostvarena kao majka i želi da pokaže drugima da je uspela u životu, ali njeno ponašanje je uznemirujuće i najviše može da našteti vašoj deci - kaže stručnjak.

Stručnjak za bračne odnose dodaje da je razgovor ključan i da mora da joj kaže kako se oseća.

- Ono što treba da uradite je da odaberete pravi momenat da porazgovarate sa njom i da joj kažete kako se osećate povodom cele situacije. Naglasite da njena opsesija Instagramom i takvo ponašanje mogu da naštete vašoj deci -  zaključio je bračni savetnik.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)