Ispovesti

IVAN JE PRONAŠAO EKSPLICITNE PORUKE I SLIKE U TELEFONU SVOJE ŽENE: Zanemeo je od šoka, pa konačno izustio: "Svi će da saznaju šta radi naš sveštenik"!

Očajni muškarac tvrdi da je lokalni katolički sveštenik iskoristio položaj i to šta mu je žena rekla u ispovesti, pa je pokušao da je zavede.

21.06.2023 14:01

IVAN JE PRONAŠAO EKSPLICITNE PORUKE I SLIKE U TELEFONU SVOJE ŽENE: Zanemeo je od šoka, pa konačno izustio: "Svi će da saznaju šta radi naš sveštenik"!
shutterstock.com

Ivan Lepan iz slavonske opštine Sikirevci pokrenuo je nezapamćeni skandal koji poslednjih dana trese Hrvatsku, ali i region, piše portal Novi početak prenoseći hrvatski Index. 

Prema Ivanovim rečima primetio je da mu se žena već dva meseca čudno ponaša, drži mobilni telefon pod šifrom koju on ne zna, stalno se nešto krije i sve češće ide u lokalnu crkvu. To je probudilo njegovu sumnju pa je jednog dana uzeo njen mobilni i uspeo da ga otključa.

shutterstock.com

Ivan je bio šokiran kad je video poruke i slike u ženinom telefonu  

Iskoristio je položaj 

Kako je ispričao Ivan, zanemeo je od šoka kad je video eksplicitne poruke i fotografije koje je njegova supruga razmeljivala s lokalnim katoličkim sveštenikom. On je odmah zatražio od lokalne nadbiskupije da ga razreše dužnosti, a budući da odgovor nije dobio, rešio je da se obrati medijima.

- Moja žena se njemu tokom ispovesti požalila da se ne oseća voljeno u braku. Za to sam i ja kriv jer joj nisam posvetio dovoljno pažnje, ali volim je više od svega. On je to iskoristio, počeo je da joj šalje poruke i pisao joj da je više ne gleda kao crkveno lice, već kao muškarac - započeo je svoju ispovest Lepan.

On ne krije da je zanemeo kad je video eksplicitne poruke i fotografije koje je njegovoj supruzi slao sveštenik. Da bi proverio on mu je sa ženinog telefona poslao poruku i odgovor je odmah stigao.

- Video sam brojne eksplicitne poruke, nagovarao je moju ženu na grupne intimne odnose, govorio joj je da povede prijateljicu. Slao joj je i snimke i fotografije na kojima masturbira. Supruga mi je sve priznala, ona sebe krivi, ali ja sam joj objasnio da nije ona kriva, već da je on iskoristio svoj položaj. Znam da ovo nije prvi put da se on tako ponaša. Imam informacije da je iste odnose održavao sa 12 žena u našem mestu - rekao je Lepan.   

shutterstock.com

Žena mu je sve priznala i on joj je oprostio, a podržavaju ga i deca i šira porodica

Oprostio ženi

Prema njegovim rečima, supruga je tvrdila da nikad nije imala intimne odnose sa sveštenikom, iako ju je stalno pozivao. 

- Govorio joj je da u 22 sata automobilom dođe do njega, kao da želi da to svi vide i da selo priča - rekao je Lepan.

On tvrdi da je odlučio da o celom slučaju javno progovori zato što nadbiskupija ništa ne preduzima. Tada se našao na meti ogovaranja i podsmeha meštana, ali to ga ne dotiče.

- Ja sam svojoj ženi sve oprostio, mi smo to rešili. Znam da joj je bilo teško, ali mi se volimo i naš odnos i ljubav je sad još snažnija. Razgovarao sam o ovome sa decom, sa širom porodicom i svi me podržavaju. Nisam ishitreno doneo odluku da o ovome progovorim - rekao je on.

Prema Ivanovim rečima, spreman je da ide i na sud ako treba jer želi da zaustavi čoveka koji nije dostojan da nosi odoru katoličkog sveštenika.

- Imam sve dokaze, moja supruga će svedočiti. Crkva bi trebalo da bude nešto sveto, moja ćerka ide u tu istu crkvu i ne želim da je odgajaju i uče ljudi poput tog sveštenika. Ja njega ne mrzim, pokušao sam da dođem do njega, pozvao ga da razgovaramo o svemu i to rešimo. Nije mi nikad ni odgovorio što samo govori kakav je on čovek - zaključio je Lepan.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)