Ispovesti

DECI SMO DALI SVE ŠTO SMO IMALI, A EVO ŠTA NAS JE SNAŠLO: Ispovest bake i deke kida srce, otkrili su šta im je uradila ćerka, a onda se sin oženio i usledilo je nešto još gore!

Vremešni par podelio je sa čitavim svetom kako su kao mladi roditelji mnogo puta kritikovani zbog toga što su sve pružali svojim naslednicima, na šta se nisu obazirali, ali to im se, kako sada tvrde, obilo o glavu.

17.06.2023 14:01

DECI SMO DALI SVE ŠTO SMO IMALI, A EVO ŠTA NAS JE SNAŠLO: Ispovest bake i deke kida srce, otkrili su šta im je uradila ćerka, a onda se sin oženio i usledilo je nešto još gore!
Shutterstock

Mnogi roditelji se trude da na najbolji mogući način odgajaju svoju decu i da im pruže sve. Međutim, često se dešava da im deca okrenu leđa kada stanu na svoje noge i oni neretko dočekaju starost pitajući se gde su pogrešili. 

Ispovest bračnog para koji je dočekao i unuke, a niko neće da ih pogleda slomila je srca mnogih. Oni otkrivaju bolne detalje iz svog života i, kako se čini, do poslednjeg daha neće se pomiriti sa tužnom sudbinom koju su doživeli. 

shutterstock.com

Starica i njen suprug podelili su bolnu ispovest kako i pored činjenice što imaju dece dane provode sami 

- Muž i ja smo voleli svoju decu i udovoljavali im u svemu. Kada su nas drugi kritikovali i govorili da to nije dobro za njih nismo ih slušali jer smo mislili da radimo najbolje. A sada smo ostali razočarani - pojadala se očajna starica na početku ispovesti. 

Prvo je, kako je otkrila, sve pošlo naopako s ćerkom.

- Moja ćerka nam je okrenula leđa zbog svađe koja je izbila kada smo joj suprug i ja rekli da se ne ponaša dobro prema svom detetu. Unuk je plakao u sitne sate i morao je da stoji za kaznu, što nas je povredilo. Tada je viknuo da je gladan, a ona mu je odgovorila da sada, za kaznu što nije jeo na vreme, sme da pije samo vodu. Mi smo joj rekli kako mislimo da to nije dobro za dete. Naljutila se i rekla nam strašne reči. Nakon toga nas je potpuno napustilaistakla je vremešna gospođa.

shutterstock.com

Ispovest koju su vremešni gospodin i gospođa podelili sa svetom dirnula je mnoge 

Ubrzo su doživeli potpunu odbačenost.

- Nismo se čuli godinama i nismo videli ni ćerku ni unuke. Posle nekoliko godina muž se razboleo, došli su da ga posete, ali samo na kratko. Nismo dobri za njih, koliko god ih voleli - pojadala se očajna žena.

Sin kao poslednja nada

Polagali su nadu u sina, ali ih je ubrzo i on napustio.

- Sin je bio brižan, veoma dobar kao čovek, sve dok se nije oženio. Naša snaja nas je od početka omalovažavala i ismevala, tretirajući nas kao manje vredne. Sin joj je sve to dozvolio, uvek je bio na njenoj strani. Na svadbi se sa nama nisu družili ni sin ni snaja. Sve smo im oprostili kada se unuka rodila. Konačno je sve bilo u redu, čak smo je i pazili s vremena na vreme - otkrila je baka.

Shutterstock

Tračak nade je vremešnom paru ulila činjenica da im je sin dozvolio da vide unuku 

Međutim, to nije potrajalo. Nova situacija je nastala kada su sin i snaja došli babi i dedi u posetu saopštivši im da je ona ponovo trudna. starica je videla sliku utrazvuka i u šali pitala: "Šta je to?", na šta je od snaje dobila odgovor: "Vanzemaljac." 

- Gledala sam ćutke i nisam razumela čemu takav odgovor. Posle toga opet sve po starom - sin se ne javlja, niti dolazi - pojadala se baka. 

Ubrzo su shvatili da od dvoje dece i petoro unučadi nemaju nikoga.

Krštenja su bila revolucionarna

Sledeći problem je nastao kada je sin organizovao krštenje za ćerku, pa je roditelje pozvao samo telefonom. Nije ih, kako su naveli starci, udostojio ni da im pošalje ili donese pozivnicu. U skladu sa tim, sasvim skrhkani, njih dvoje su shvatili da nisu dobrodošli, pa na kraju nisu ni otišli na krštenje unuke.

shutterstock.com

Baka i deka su jedno drugom sada jedina podrška i uteha

- Od srca im svima želim lep i srećan život i da nikada ne osete bol koji nastaje u srcu i duši kada "umiru" vaša živa deca, kada im srca i duše postanu hladne i kada zaborave svoje roditelja i porodicu iz koje potiču. Svi su nas napustili i zaboravili, ali Bog je sa nama i svima njima. On ih je blagoslovio i zaštitio od svega zla ovoga sveta. Draga naša deco i unuci koje ne poznajemo, volimo vas i molimo se za vas - poručila je "slomljena" baka za "Moje Vrijeme".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)