Ispovesti

BILI SMO 30 GODINA U SREĆNOM BRAKU, VOLELI SE I PUTOVALI SVUDA! A onda sam slučajno umesto svog izvoda iz banke na mejlu otvorila njegov: Zanemela sam od šoka, a onda briznula u plač!

Očajna Britanka (54) zatražila je pomoć bračnog terapeuta nakon što je saznala zastrašujuću istinu.

18.06.2023 22:01

BILI SMO 30 GODINA U SREĆNOM BRAKU, VOLELI SE I PUTOVALI SVUDA! A onda sam slučajno umesto svog izvoda iz banke na mejlu otvorila njegov: Zanemela sam od šoka, a onda briznula u plač!
Shuttersrock

Posle 30 godina srećnog braka jedna Britanka se suočila s bolnom istinom. Njen suprug godinama je koristio usluge dama lakog morala, a ona je za tu njegovu "prljavu" tajnu saznala sasvim slučajno.

Shutterstock

Dok je ona verovala da su srećni njen muž se viđao sa ženama lakog morala

Bili smo srećni 

Kako je ispričala Britanka (54), sa suprugom je u braku 30 godina i imaju troje odrasle dece, dva sina i jednu ćerku.

- Deca su svoji ljudi, odselili su se iz kuće i mislila sam da je sad došlo vreme da nas dvoje uživamo. Nemamo finansijskih problema, imamo dobar društveni život, redovno putujemo za praznike. Sve je bilo super dok pre nekoliko godina nisam ušla u menopauzu. Ali, bez obzira na to imali smo ispunjen intimni život i mislila sam da smo srećni - započela je svoju ispovest ta žena.

Kako je dodala, njenom suprugu to ipak nije bilo dovoljno.

- Umesto da mi kaže da je nesrećan, on se okrenuo internet sajtovima za se*s. Gledanje slika je napredovalo do ćaskanja na mreži, a zatim do iskradanja iz kuće kako bi upoznao prostitutke. Možda nikad ne bih ni saznala šta mi muž radi iza leđa da nisam sasvim slučajno otvorila izvod njegove kreditne kartice, misleći da je moja. Bila sam šokirana - iskrena je bila ona.

Prema njenim rečima, otkrila je da njen suprug imao pretplatu na porno sajtove, ali i dokaze da je rezervisao hotelske sobe u trenucima kada je ona mislila da je na poslu. Satima je bila u šoku posle saznanja, a posle je briznula u plač. 

Bio sam toliko uznemiren da sam postala histerična. Suočila sam ga sa dokazima i odmah mi je sve priznao. To što je uradio je tako ponižavajuće i ljigavo da mi se gadi. Žene sa kojima je imao intimne odnose su mlađe od naše ćerke. Bila bih manje povređena da je imao normalnu aferu. Volim ga, ali ne znam da li mogu da mu oprostim - rekla je prevarena žena.

Foto: Shutterstock

Iako još voli supruga prevarena žena nije sigurna da će moći da mu oprosti prevaru

Dug proces isceljenja

Prema rečima bračne terapeutkinje, razgovor i pomoć stručnog lica je jedini način da se prevaziđu problemi u braku.

- Umesto da otkrije svoja osećanja vaš muž je tražio utehu u se*su s drugim ženama. Možda je mislio da su to samo usputne avanture za koje vi nikad nećete saznati. Ali vaša reakcija mu je pokazala da je bio u zabludi. Iako možda nije imao emocije prema tim ženama, vaš osećaj izdaje je stvaran i boli vas - rekla je terapeutkinja.

Ukoliko njen suprug iskreno želi da prevaziđu problem onda ima još nade za njih i njihov brak.

- I sami ste rekli da ga još volite jer da nije tako iste večeri biste ga napustili. Izgleda da i on vas voli i da želi da prevaziđete probleme. Neće biti lako jer će proces trajati dugo. Trebaće vam potpuna, bolna iskrenost i biće potrebno vreme da ponovo izgradite poverenje. Najbolje je da pomoć potražite od bračnog savetnika koji bi zaista mogao da vam pomogne - zaključila je bračna terapeutkinja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)