Ispovesti

ISPLANIRAO JE SAVRŠENU VERIDBU I ČEKAO DEVOJKU NA ROMANTIČNOM MESTU, a dogodio se pravi pakao! Priča ovog mladića tera suze na oči!

Mladi Britanac zatražio je od korisnika Redita potencijalno objašnjenje za potez svoje devojke koji mu ni do danas nije jasan.

10.05.2023 21:01

ISPLANIRAO JE SAVRŠENU VERIDBU I ČEKAO DEVOJKU NA ROMANTIČNOM MESTU, a dogodio se pravi pakao! Priča ovog mladića tera suze na oči!
shutterstock.com

Na društvenoj mreži Redit često se mogu pročitati raznorazne emotivne ispovesti, međutim, priča jednog mladog Britanca rasplakala je i najtvrđa srca.

Naime, on je ispričao kako ga je devojka, s kojom je bio tri godine u vezi i sa kojom je živeo, bez ikakvog objašnjenja brutalno ostavila u trenutku kad je isplanirao savršenu veridbu. Njemu ni do danas nije jasno šta se zapravo dogodilo tog dana dok je s prstenom u džepu očekivao da ona dođe, a dogodio mu se neslućeni pakao. 

shutterstock.com

Ona se čak nije ni pojavila na zakazanom mestu, iako je planirao da je zaprosi

Sve pripremio

Kako je pojasnio mladić, on i devojka po imenu Elis bili su u vezi tri godine.

- Super smo se slagali, živeli smo zajedno i više puta smo planirali brak i decu. Ona mi je čak više puta stavila do znanja da sanja kako ću je zaprositi. Budući da smo oboje bili finansijski stabilni i s dobrim poslovima, nije bilo prepreka za naš brak ili sam ja bar tako mislio - počeo je svoju ispovest taj mladić.

Nakon što je odabrao savršen prsten, počeo je da planira kako će je zaprositi. 

- Zamolio sam njena dva najbolja prijatelja, Dejvida i Lijama, da mi pomognu da organizujem savršenu veridbu i oni su sa oduševljenjem prihvatili. Pronašli smo malu, preslatku kolibu okruženu šumom i prirodom, a ja sam uzbuđen sa najbližim prijateljima došao i sve pripremio. Dejvid i Lijam su trebali da dovedu Elis, a da ona ništa ne posumnja - ispričao je on.

Međutim, u vreme kada je Elis trebalo da stigne sa prijateljima stigne, njih nije bilo.

- Unervozio sam se i pozvao telefonom Dejvida i Lijama, ali niko se nije javljao. Uplašio sam se da im se nešto dogodilo dok su dolazili, pa sam panično pozvao i Elis, ali ni se ona nije javila. Izbezumljen od brige naizmenično sam ih zvao sve dok se na njen telefon nije javio Lijam - nastavio je svoju ispovest mladić.

pexels.com

Mladiću je ostao prsten i slomljeno srce posle bezdušnog poteza devojke koju je voleo

Bez objašnjenja 

Prema njegovim rečima, Lijam je zvučao hladno i grubo i samo mu je saopštio da Elis raskida s njim.

- Bio sam šokiran. Tražio sam da razgovaram sa svojom devojkom, ali mi je on rekao da mi je poručila da je zaboravim da postoji i da sam mrtav za nju. Iste večeri njih dvojica su došli u naš stan po njene stvari i kategorički su odbili da mi kažu šta se dogodilo - rekao je mladić.

Nakon što ga je bez reči ostavila on je pokušao da razgovara sa njenim roditeljima koji su takođe biti u šoku zbog ćerkinog gesta.

- Ni njima ništa nije bilo jasno. Obećali su da će pokušati s njom da razgovaraju i da će mi se javiti. Nikad više se nisu javili. Ja ni danas ne znam šta se dogodilo i zašto mi je tako bezdušno slomila srce - završio je očajni muškarac čija je priča mnoge zaintrigirala. 

Očekivano su usledili mnogobrojni komentari.

- Ovo je užasno! Žao mi je zbog tebe, čini mi se da si fin momak i nisi zaslužio ovako nešto -  

- Tragično. Posle tri godine veze i zajedničkog života zaslužio si da te pogleda u lice i kaže ti zašto te ostavlja -  

- Možda je i bolje što je ispalo ovako. Zamisli da si se zaprosio i da te je tako ostavila pred olatarom. Neki ljudi nemaju ni stida ni srama. Veruj mi, biće ti bolje bez nje koja je užasna osoba - bili su samo neki od komentara na njegov post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)