Ispovesti

KOMŠIJE ŠOKIRANE PONAŠANJEM NOVOG STANARA: Bizaran slučaj dobija sudski epilog, evo šta je povod (FOTO)

Žena je otkrila da živi pored komšinice iz "pakla", koja se žali čak i na to što veš širi u sopstvenoj bašti.

27.04.2023 10:01

KOMŠIJE ŠOKIRANE PONAŠANJEM NOVOG STANARA: Bizaran slučaj dobija sudski epilog, evo šta je povod (FOTO)
shutterstock.com

Žena je otkrila da živi pored komšinice iz "pakla", koja se žali  čak i na to što veš širi u sopstvenoj bašti. Neimenovana žena otišla je na britanski forum Mamsnet, kako bi izrazila ljutnju prema svom novom susedu. Za komšinicu je tvrdila da se uvredila što je zaposela vešernicu koja joj očigledno 'ruži pogled'. Objasnila je da su se svi dobro slagali pre nego što se njena komšinica uselila. Ali spor je od tada otišao toliko daleko da je komšinica zapretila da će pozvati policiju i da će ići na sud ako se pitanje nastavi.

U njenoj objavi na forumu komentari nisu prestali da se nižu te je taj broj premašio čak i 400. Mnogi korisnici su požurili da saosećaju sa ženom, pa su se čak oslanjali i na sopstvena iskustva sa nepodnošljivim susedima.

- Imamo novu komšinicu koja mi se požalila da moj veš visi na žici i uništava njen pogled. To je samo štrik veša, bez gaćica i donjeg veša, tako da nije uvredljivo. Prvo sam je ignorisala ali mi je kasnije rekla da je to fotografisala i da će se žaliti na sudu. Nisam jedini komšija kome se žalila. Drugi komšija je bio na njenom udaru jer joj njegov zvižduk para uši jer ima osetljiv sluh. Zamolila je drugog komšiju da drži zatvorene prozore i vrata dok kuva jer joj je bilo muka od mirisa hrane. Nije ona netolerantna samo prema ljudima, ako ptica zapeva, ona će početi da reži da bi je uplašila. Pre nego što se ona doselila ovde, svi smo dobro funkcionisali. Postoji li neki zakon protiv kačenja veša? Ne sušim u mašini za pranje veša naše porodice kada nije neophodno - požalila  se devojka na sve neprijatne situacije koje komšiluk doživljava sa novom komšinicom.

shutterstock.com

Svađa u komšiluku je otišla toliko daleko da će epilog dobiti na sudu

Komentari koji su se nizali uglavnom su bili znak podrške.

- Ne, ne postoji zakon protiv sušenja veša i sud neće imati nikakvog interesa da se bavi tužbom u vezi sa tim.Ignoriši. Ni ona neće stići daleko ni sa žaljenjem na mirise ili zviždanje -

- Ako je štrik u vašoj bašti i ne postoje ugovori koje su postavili investitori ili uslovi stanovanja koje nameće onaj ko je vlasnik imovine, ako to niste vi, onda ona ne može ništa da uradi. Pretpostavljam da ste u UK -

- Ako se žali i na druge ljude, najbolje je ignorisati, slatko se nasmejati i nastaviti dalje -

- U sudu će se smejati. Smej joj se. Zamolite je da vam pošalje šta god da sud odgovori - samo su neki od komentara na objavu ove žene.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)