Ispovesti

ZBOG VEZE SA ŠONOM NAZIVAJU GA BOLESNIKOM I PEDOFILOM: Den je razapet u javnosti zbog veze sa Šonom koja izgleda kao osmogodišnjakinja! (FOTO)

Rijaliti zvezda Šona Rej koja, zbog problema sa hipofizom, izgleda poput deteta prolazi kroz pakao kad god uplovi u nov vezu.

23.01.2023 12:02

ZBOG VEZE SA ŠONOM NAZIVAJU GA BOLESNIKOM I PEDOFILOM: Den je razapet u javnosti zbog veze sa Šonom koja izgleda kao osmogodišnjakinja! (FOTO)
instagram.com/Shauna Rae

Den Svajgard (26) iz Velsa našao se na udaru žestokih kritika nakon izlaska sa Šonom Rej (23) zvezdom rijalitija „Ja sam Šona Rej“. Par se upoznao putem društvenih mreža a njihov prvi susret i izlaske zabeležile su kamere. Sve je prikazano u njenom rijaliti šou nakon čega je Den bukvalno razapet na društvenim mrežama. On se branio rečima da ga je kod Šane privukla njena ličnost a ne izgled i da i ona, kao i svaka druga devojka, ima pravo da se zaljubi i bude srećna uprkos svom izgledu i invaliditetu.

Izgleda kao dete

Šana ima 23 godine ali je visoka samo 116 santimetara i ima 22 kilograma. Po izgledu ali i ponašanju više liči na osmogodišnje dete nego na odraslu devojku. Kako su objasnili njeni roditelji, to je posledica kancera koji je imala kao beba.

- Kada je imala šest meseca lekari su kod Šone pronašli agresivan kancer na mozgu. Tumor je operisan a naredne tri godine bila je hemioterapiji. Zbog lečenja hipofiza joj nije radila zbog čega je zaustavljen njen rast. Neko vreme lekari su joj davali sintetičke hormone kako bi podstakli rast, ali kad je imala 16 godina, prema rečima doktora, kosti su joj srasle i time je njen rast zaustavljen – ispričali su njeni roditelji za britanske medije.

Zbog svog neobičnog izgleda devojčice od osam godina Šona ima problem da pronađe ljubav pa se nada da bi Den mogao biti taj koji će je voleti zbog nje same uprkos njenom detinjastom izgledu.

Sve su zabeležile kamere

Njihova neobična ljubavna priča započela je na društvenim mrežama kada joj je Den poslao poruku.

- Živi svoj najbolji život, želim ti svu sreću koju zaslužuješ – napisao je on.

Ova poruka privukla je njenu pažnju i ubrzo su počeli sa svakodnevnim dopisivanjem.

Nakon toga dogovorili su se da se upoznaju i Den je doleteo iz Velsa na Long Ajlend gde Šona živi sa porodicom.

Prvi sastanak su imali u lokalnom akvarijumu gde im se pridružila njena polusestra Rajli.

- Rajli i ja smo u početku bile vrlo uznemirene jer nismo znale šta on želi od mene. Ležerno je razgovarao sa nama pa nisam znala ko mu se sviđa moja sestra ili ja – priznala je kasnije Šona.

Već sutradan Den je posetio Šonu u njenom domu gde je upoznao njenu majku Peti i očuha Marka koji su ga dobro izrešetali pitanjima.

Peti je zanimalo koliko često se čuju i kakve su njegove namere. Den je rekao da razgovaraju svakog dana i otvoreno je rekao da želi da povede njihovu ćerku na svoja putovanja širom sveta.

- Mislim da bi Den bio dobar prema Šoni. Veoma je pametan i avanturistički nastrojen. I Šona je pametna ali nije avanturista i mislim da bi on mogao da je izvuče iz zone komfora što bi bili jako dobro za nju – rekao je njen očuh.

Šona je mirno prihvatila ovo ispitivanje i naglasila da je ne nervira kad članovi njene porodice ispituju njenog momka.

- Iskreno, nisam razmišljala da li smo Den i ja vezi, jednostavno sam se prepustila emocijama i uživala s njim. Ne znam šta će biti jer ne volim veze na daljinu, ali sve mi se čini da će se on vratiti i da mu se ja zaista dopadam – kroz stidljivi osmeh je rekla ona.

Jezivo i čudno

Međutim, nakon što je njihov susret prikazan u njenom rijaliti šou, Den je bukvalno razapet na društvenim mrežama.

- Šana možda jeste odrasla po godinama ali ona je i po izgledu i ponašanju dete i naivno gleda na svet. Svako ko kaže da može da je vidi kao ženu u seksualnom smislu ili laže ili ima neke jezive pobude. Ovaj tip je definitvno jeziv i mislim da hoće samo da je iskoristi -

- Ovaj momak 100 odsto ima fetiš prema deci. Pogledaj samo kako je gleda. Sve mi je ovo čudno i jezivo. Njeni roditelji bi trebalo da se zapitaju gde i s kim je njihova ćerka -

- Da, odrasla je ali njeno telo izgleda kao da je dete. Tužno je što je većina momaka pa i ovaj je žele samo zato što izgleda kao dete. On je verovatno bolestan dečko -

- On je verovatno poželeo da dobije malo medijske pažnje i popularnosti kroz njen šou. Ipak sve ovo izgleda prilično loše. On je lep i harizmatičan dečko ali garant ima problem u glavi i bolesne porive kad nju može da gleda kao odraslu ženu – bili su samo neki od kritika na njegov račun na društvenim mrežama.

I ona je ljudsko biće

Den je priznao da je očekivao negativne komentare ali ne i toliko mržnje prema njemu samo zato što je izašao dva puta sa Šon.

- Od početka sam bio svestan da će biti negativnih komentara ali zaista nisam očekivao toliko mržnje i optužbi na društvenim mrežama jer se viđam sa ženom kao što je Šona. Ona je neverovatna i inspirativna žena od 23 godine koja je slučajno malo niska. Ne razumem  zašto su ljudi toliko ogorčeni i šta je loše u tome što sam poželeo da izlazim s njom – rekao je Den.

Kako je objasnio, privukla ga je njena ličnost a ne njen izgled.

- Odnos smo izgradili na osnovu toga ko je ona kao pojedinac, a ne kako izgleda. Od početka sam svestan njenog invaliditeta, ali meni to ne smeta zato što je ona sjajna u svakom pogledu. To što me prozivaju i nazivaju raznim imenima je apsolutno odvratno i dehumanizujuće za Šon. I ona je ljudsko biće i zaslužuje da ima vezu s kim god želi, zaslužuje da bude zaljubljena i srećna kao i svaka druga devojka njenih godina – poručio je Den.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)