Ispovesti

VOLEO SAM SUPRUGU JER JE BILA GOJAZNA, A ONDA JE SMRŠALA! Šokantna ispovest očajnog muškarca, "osvetio" joj se na brutalan način!

Jedan muškarac u ranim pedesetim, sa neobičnim fetišima, tražio je savet od stručnjaka za veze jer strahuje da je zavistan od intimnih odnosa.

18.12.2022 16:01

VOLEO SAM SUPRUGU JER JE BILA GOJAZNA, A ONDA JE SMRŠALA! Šokantna ispovest očajnog muškarca, "osvetio" joj se na brutalan način!
shutterstock.com

Iako je imao skladan brak sa svojom suprugom i neverovatan seks do pre nekoliko godina, jedan muškarac se stručnjaku za parove, Dragoj Saveti, požalio kako više  ženu ne gleda na isti način i da mu je postala neprivlačna. Svemu je doprinelo i to što se ona, prema njegovim rečima, navodno u poslednje vreme izvlačila na iscrpljenost i odbijala odnose sa njim, ali je ipak, kako je priznao, razlog za manjak "hemije" među njima nešto sasvim drugo.

Naime, njegova supruga je, ispričao je očajni suprug, imala savršenu građu, koja je možda više naginjala ka korpulentnijoj, što se njemu i te kako dopadalo. U poslednje vreme je, međutim, ona dosta smršala i sada mu se više ne sviđa. U braku su 12 godina i imaju dva sina od tri i pet godina. Muž je na početku pete decenije, a žena je pred kraj tridesetih. Kako on tvrdi, intimnost nisu upražnjavali godinama, a on je pre šest meseci putem sajtova počeo da traži pratnju ono što će ga ispuniti na tom polju. 

- Oduvek su me privlačile nastrane stvari, odnosno voleo sam ntimnost da iskazujem kroz egzibiciona eksperimentisanja poput bičeva i maski. Te "alatke" sam kupio još kada smo se supruga i ja venčali, ali se to mojoj ženi nije dopalo. Odlučio sam zato da to sad iskoristim sa drugom ženom. Svake nedelje posećujem jednu ženu koja me vezuje i "kažnjava", što apsolutno obožavam - priznao je neobični muškarac. 

Međutim, svoju tajnu nije mogao da krije dugo jer je njegova žena, tražeći ključeve od auta u njegovim džepovima, pronašla podatke o pomenutoj ženi. 

Njegova supruga je saznanjem o njegovom tajnom životu potpuno uništena.

- Volim je i ne želim da je povredim, ali je privlačnost među nama nestala. Daleko mi je bila zgodnija kada je imala veći broj kilograma. Ona sada izgleda vitko i zdravo, ali me to nimalo ne uzbuđuje jer volim kada na ženi ima više "mesa" - izrazio se on na krajnje neumesan način. 

Ipak je odlučio da Dragu Savetu pita da li treba da se rastane od žene i da li je možda zavistan od seksa?

- Ne sumnjam u vašu ljubav prema ženi, ali je ona i dalje ista osoba ispod tog vitkog i zdravog tela. To što brine o svom telu ne znači da treba tek tako da je se odreknete zarad svog zadovoljstva jer time ugrožavate i brak i seksualno zdravlje. Po strani to što vaša žena zaslužuje bolje - naglasila je psihološkinja.  

Ona je očajnom muškarcu poručila da ukoliko žena ne ispunjava njegove zamisli, treba nešto da uradi, ali na sebi.

- Zamolite ženu za oproštaj i fokusirajte se isključivo na nju - posavetovala ga je stručnjak i poručila mu da će mu supruga poverovati da se iskreno pokajao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)