Ispovesti

IMA NAJVEĆE PRIRODNE GRUDI NA SVETU! Da li ste ikada videli ovako nešto, devojka bukvalno nije normalno disala, a ovo je njena priča?! (VIDEO)

Mlada žena od 25 godina nije bila sposobna većinu stvari da radi zbog bolova uzrokovanim prevelikim grudima, onda se odlučila na veliki korak i nije se pokajala.

12.10.2022 09:05

IMA NAJVEĆE PRIRODNE GRUDI NA SVETU! Da li ste ikada videli ovako nešto, devojka bukvalno nije normalno disala, a ovo je njena priča?! (VIDEO)
Printskrin: Tik Tok/ christinaschembri

Velike grudi mogu da imaju mnogobrojne estetske prednosti, ali i da zadaju prave muke, a u to se uverila i Kristina Šembri (25). Mnoge dame možda sanjaju da imaju bujno poprsje, ali ne i ta mlada žena. Ona se nije libila da na TikToku postavi snimke svojih dojki zbog kojih je, kako je otkrila, imala niz problema u svakodnevnom životu, što je išlo toliko daleko da je čak teško i disala. 

- Moje grudi su ogromne. Jedva nalazim brushalter za njih. Do te mere mi otežavaju život da ne mogu da obavljam uobičajene stvari poput usisavanja lili brisanja prašine. Ne mogu čak dugo ni da stojim. Cela kičma i leđa me bole - ispričala je očajna devojka koja veruje da je jedna od tek nekoliko pripadnica nežnijeg pola s tako velikim poprsjem. 

Pored otežanog kvaliteta života Kristina trpi i niz komentara na svoj račun, a pritom ljudi neprestano zure u nju.

- Čak i kada bih bila sigurna da sam obukla dovoljno široku garderobu, opet bih se osećala neprijatno. Primetila bih da pojedini muškarci bukvalno bulje u pravcu mojih grudi i to bi odmah učinilo da se osećam loše. Zbog grudi sam bila depresivna i anksiozna. Shvatila sam da mi je operacija smanjenja grudi jedino rešenje - otkrila je Šembri.

Prema njenim rečima, mnogi su je ubeđivali da se ne podvrgava opasnoj operaciji, ali je ona ostala dosledna. 

- Operacija smanjenja je koštala čak 15.000 dolara. Smatram da je to najbolje potrošen novac. Posle operacije bila sam zapanjena sa kolikim sam olakšanjem mogla prvenstveno da se krećem - otkrila je oduševljena Kristina. 

Ona sada najzad može da oblači šta hoće i ne oseća se loše zbog pogleda drugih.

- Mogu da obučem mnoge stvari za koje sam smatrala da nisu za mene. Više se ne osećam nelagodno, niti su svi pogledi usmereni u mene. Smatram da svako treba da radi sa svojim telom šta hoće. Moja želja je bila da smanjim grudi i posle operacije osećam se mnogo lakšom... i fizički i psihički - dodala je sada presrećna devojka. 

Život bez bolova je za Kristinu bio pravo otkrovenje. 

- Prilikom same operacije izgubila sam čak 5 kg masnoće iz grudi. Sada mogu bez bolova da se pokrećem, sređujem po kući i da najzad vodim normalan život bez bolova u leđima. Zbog grudi sam se osećala veoma neprivlačno i ogromno. Činila sam se samoj sebi mnogo većom nego što zaista jesam. Osećala sam se kao da moje ogromne grudi skrivaju moje pravo ja. Grudi su skrivale ceo moj struk i činile da se zaista osećam ogromnom - otkrila je Kristina.  

 

Priznala je i da je ranije, kada je viđala negativne komentare muškaraca na svoj račun bivala frustrirana. 

- Oni ne znaju kako je to trpeti bolove 24h dnevno i danju i noću. Srećom, takve reakcije ne treba više da trpim. Najzad sam zadovoljna u svome telu - zaključuje Kristina, a prenosi Sun.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)