Ispovesti

STOMAK MI JE DANIMA BIO NADUVEN kao da će eksplodirati, a onda sam otišla kod lekara! Neverovatna ispovest poznate tiktokerke! (VIDEO)

Mlada Ebi Polok odlučila je da sa čitavim svetom podeli svoju neobičnu priču koja je kod mnogih izazvala neveru.

30.09.2022 19:01

STOMAK MI JE DANIMA BIO NADUVEN kao da će eksplodirati, a onda sam otišla kod lekara! Neverovatna ispovest poznate tiktokerke! (VIDEO)
pexels.com

Poznata tiktokerka Ebi Polok doživela je neviđeni šok nakon što je zbog učestale nadutosti odlučila da ode kod lekara na pregled i utvrdi u čemu je problem. Pre svega je želela da se što pre reši te neprijatnosti i olakša sebi muke, a kako je priznala, nimalo joj nije bilo jednostavno da se suoči s doktorima i čuje kakav tačno problem ima. 

Ipak, pravi šok je usledio tek nakon pregleda lekara. Odmah su joj saopštili da ona zapravo nema zdravstvenih problema, već da je uzrok njene nadutosti to što je u šestom mesecu trudnoće. 

- Odem kod lekara i šalim se da sam toliko naduta da izgledam kao da sam trudna šest meseci - napisala je tiktokerka na početku snimka koji je u trenu postao viralan.

Ona je, ni ne sluteći šta će saznati u narednim minutima, podigla majicu i pokazala svoj naduveni stomak. Sve je delovalo kao šala dok nije dobila dijagnozu lekara. Nakon ultrazvuka saznala je da će za tri meseca postati majka

Iznenađenje je zateklo mnoge. Neki su je upitali kako je moguće da šest meseci nije uočila nijedan simptom trudnoće.

- Tada se već osećaju pokreti bebe, kako je moguće da to nisi osetila? - upitala ju je jedna žena.

- Zar nisi izgubila menstruaciju, kako je moguće da to nisi primetila? - nadovezala se druga.

- I ni u jednom trenutku ti nije bilo muka, nisi imala disbalans hormona i sve ostale propratne pojave trudnoće? Srećnice -  poručila joj e treća.

Ovaj slučaj, podsetimo, nije jedini u svetu. U Americi je postojao ceo niz emisija o ženama koje maltene do samog trenutka porođaja nisu znale da su u drugom stanju. Simptome koje su i imale tokom trudnoće pripisivale su umoru, prehladi, nepravilnoj ishrani. Međutim, nekoliko meseci kasnije saznale su pravu istinu i pukom srećom, sve se na kraju dobro završavalo. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)