Brak i veze

GLUMICA SE UDALA ZA 21 GODINU STARIJEG KOLEGU IZ SERIJE: Bio joj je profesor na fakultetu, a i dalje je zgodan! (FOTO)

Svoju priču čuvaju daleko od očiju javnosti.

17.09.2024 18:05

GLUMICA SE UDALA ZA 21 GODINU STARIJEG KOLEGU IZ SERIJE: Bio joj je profesor na fakultetu, a i dalje je zgodan! (FOTO)
Prntscrn/YouTube/Bosonoga produkcija

U svetu poznatih, gde se privatni životi često nalaze u centru pažnje, i dalje postoje parovi koji uspevaju da sačuvaju svoju intimu. Takav je slučaj sa poznatim crnogorskim glumcem Branimirom Popovićem (57) i njegovom suprugom, 21 godinu mlađom glumicom Sanjom Jovićević (36). Njihova ljubavna priča je započela na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju.

Popović, miljenik publike zbog uloga u serijama poput "Budva na pjenu od mora" i "Od jutra do sutra", trudi se da privatni život i dalje drži daleko od reflektora. 

- Nas dvoje smo priča koju ne želim da delim sa javnošću zbog svog i njenog ličnog mira -  izjavio je glumac svojevremeno.

 

 

Branimir i Sanja upoznali su se dok je on bio njen profesor na Fakultetu dramskih umetnosti, ali prava hemija među njima razvila se na setu serije "Budva na pjenu od mora", gde je Sanja igrala glavnu ulogu Bojane. Njihova veza se razvijala polako, jer su oboje bili svesni velike razlike u godinama. 

Ipak, ljubav je prevladala, pa su 2013. godine izgovorili sudbonosno "da" na obroncima Jahorine. Njihov brak već 11 godina krasi sklad i diskrecija. Njihova ćerka Sofija, koja je došla na svet iste godine kada su se venčali, postala je centar pažnje i ljubavi.

Antonio Ahel/ATAImages

Sanja Jovićević Popović i Branimir Popović

- Njih dvoje se retko pojavljuju zajedno u javnosti, ali kada se to dogodi, svojim prisustvom jednostavno zasene sve oko sebe - komentarišu prijatelji para, dodajući da je upravo to što su sačuvali privatnost ključ njihovog dugotrajnog braka.

Ono što mnogi nisu znali jeste da, iako su u svetu glume oboje veoma prisutni, njihova ljubavna priča ostaje samo njihova - daleko od očiju javnosti i medijske pompe. I upravo zbog toga, njihova veza deluje tako čvrsto i iskreno. Dok se njihovi likovi na ekranu možda bore sa brojnim životnim izazovima, u stvarnosti, ovaj par živi jednostavan, ali ispunjen život, čuvajući ono što je najvrednije - ljubav i porodični mir.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)