Brak i veze

O RASKIDU GLUMCA I MANEKENKE NI TRAGA NI GLASA: Odjeknule vesti o veridbi i prinovi, fanovi predlažu imena detetu (FOTO)

Prepustili se strastima na jahti naočigled svih!

05.09.2024 19:20

O RASKIDU GLUMCA I MANEKENKE NI TRAGA NI GLASA: Odjeknule vesti o veridbi i prinovi, fanovi predlažu imena detetu (FOTO)
CIAOPIX/COBRA TEAM/FREZZA LAFATA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Holivudski par Bredli Kuper (49) i Điđi Hadid (29) konačno su stavili tačku na sve spekulacije. Naime, ne samo da su se verili, već su i objavili da očekuju svoje prvo zajedničko dete, prema izvorima bliskim paru, a o tome piše Newsunik. Ove vesti dolaze nakon što su se pojavile glasine o mogućem raskidu, pošto je glumac primećen na porodičnom događaju bez manekenke. 

- Ljudi su počeli da nagađaju o problemima u njihovoj vezi kada Điđi nije bila prisutna, ali najnovije informacije su u potpunosti ugasile te glasine - rekao je izvor blizak paru.

Credit: CIAOPIX/COBRA TEAM/FREZZA LAFATA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bredli Kuper i Điđi Hadid

Iako niko od njih dvoje još uvek nije zvanično potvrdili ove informacije, više izvora navodi da su oboje presrećni i uzbuđeni zbog budućnosti koju grade zajedno. 

- Njih dvoje veoma čuvaju svoju privatnost, ali je jasno da su srećni i da ne mogu da dočekaju zajedničko dete - tvrdi izvor.

Slavni glumac snimljen je na luksuznoj jahti sa svojom devojkom, a par je slikan kako bez ustručavanja razmenjuje vrele poljupce na palubi koja se nalazila nedaleko od Sardnije. Na fotografijama koje govore više od hiljadu reči jasno se vide Bredli i Điđi kako se strasno ljube, dok je njegova ruka lutala po njenim leđima. Potom je snažno zagrlio, da bi se već u sledećem trenutku pored njih pojavila i njegova ćerkica.

 

 

Podsećamo, Bredli ima ćerku iz prethodne veze sa Irinom Šajk. Điđi je s druge strane takođe majka devojčice iz veze sa Zejnom Malikom. Par je viđen kako provodi vreme sa svojom decom, što je mnogima pokazalo koliko su posvećeni roditelji.

Iako detalji o budućem venčanju i bebi još uvek nisu otkriveni, fanovi su već počeli da nagađaju. "Hoće li imati tradicionalnu ceremoniju? Koje ime će dati svom detetu?" su neka od pitanja koja kruže društvenim mrežama.

Jedno je sigurno - Bredli Kuper i Điđi Hadid postali su jedan od najomiljenijih holivudskih parova, a svet s nestrpljenjem prati svaki njihov korak.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)