Zanimljivosti

ADRIJANA LIMA NA PREMIJERI POKAZALA NASLEDNICE: Jedna je slika i prilika Marka Jarića, sličnost je neverovatna! (FOTO)

Istakla da će podržati ćerke u bilo kojoj profesiji za koju se odluče.

05.09.2024 17:20

ADRIJANA LIMA NA PREMIJERI POKAZALA NASLEDNICE: Jedna je slika i prilika Marka Jarića, sličnost je neverovatna! (FOTO)
Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Poznata brazilska manekenka Adrijana Lima nedavno je ponovo privukla pažnju javnosti, ali ovaj put u društvu ćerki, Valentine i Sijene, kao i svog partnera, filmskog producenta Andrea Lemersa. Porodica je zajedno prošetala crvenim tepihom na premijeri filma "The Ticket" u Los Anđelesu, gde su svi pogledi bili uprti u Valentinu i Sijenu, ćerke koje je Lima dobila iz braka sa bivšim srpskim košarkašem Markom Jarićem.

Valentina, koja sada ima 14 godina, ubrzo je postala glavna tema među obožavaocima na društvenim mrežama, pogotovo na TikToku. Mnogi komentarišu da ona sve više liči na slavnu majku, zbog čega je već prozvana "Adrijaninom naslednicom". Sa druge strane, mlađa ćerka Sijena, koja je rođena 2012. godine, često se poredi sa ocem Markom Jarićem, jer izgledom neodoljivo podseća na bivšeg košarkaša. Navodno, mnogi koji je vide kažu da je kopija svoga oca.

 

 

Podsećamo, Jarić i Lima su se upoznali 2006. godine na zabavi u Los Anđelesu, a dve godine kasnije verili su se na njen 27. rođendan. Venčali su se na Dan zaljubljenih 2009. godine na intimnoj ceremoniji  u Vajomingu, Americi. Njihova ljubav, koja je mnogima delovala kao iz bajke, nažalost nije potrajala zauvek, pa su se razveli 2016. godine, nakon sedam godina braka.

Lima i Jarić su uprkos razvodu ostali posvećeni roditelji svojim ćerkama, pružajući im mirno okruženje daleko od medijske pažnje. Međutim, kako su devojčice odrastale, sve više su se pojavljivale u javnosti, a posebno Valentina, koja izgledom i harizmom neodoljivo podseća na majku.

Profimedia

Marko Jarić i Adrijana Lima

Lima se u intervjuima često osvrće na ulogu majke, ističući da je to najlepši posao na svetu. 

- Nikada nisam mislila da mogu toliko voleti nekoga. Sada, kada sam majka, razumem šta znači bezuslovna ljubav - rekla je Adrijana za People. 

Takođe je naglasila da će podržate ćerke u bilo kojoj profesiji, bilo da je to manekenstvo, balet, medicina ili nešto treće.

Porodične fotografije sa premijera filmova sve su češće, a mnogi spekulišu da bi Valentina mogla krenuti majčinim stopama i jednog dana postati manekenka. S druge strane Sijena je i likom i građom slika i prilika svoga oca Jarića. Za sada, iako se ne pojavljuju često u javnosti, očigledno je da su devojčice nasledile lepotu svojih roditelja i da ih čeka svetla budućnost, bez obzira na to koji put izabrale.

 

 

Andrijana je sa novim partnerom Andreom, pre dve godine  dobila sina kome su dali neobično ime, Cijan.

- Cijan je boja između zelene i plave na vidljivom spektru svetlosti. Cijan je boja voda Bora Bore i Maldiva, mesta na našoj porodičnoj listi. Cijan je sada naša omiljena boja, boja očiju našeg dečaka. Dobrodošao u naš svet Cijan Lima Lemars - napisala je Lima kada se dečak rodio.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)