Zanimljivosti

VRELE SCENE SA JAHTE GLUMCA I MANEKENKE: On poveo maloletnu ćerku - tu je i žena od koje se nikad ne odvaja! (FOTO)

Glorija treba da aminuje njihovu vezu u protivnom ništa od toga.

01.09.2024 13:03

VRELE SCENE SA JAHTE GLUMCA I MANEKENKE: On poveo maloletnu ćerku - tu je i žena od koje se nikad ne odvaja! (FOTO)
Credit: CIAOPIX/COBRA TEAM/FREZZA LAFATA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Slavni glumac Bredli Kuper (49) snimljen je na luksuznoj jahti sa svojom devojkom i top modelom Điđi Hadid. Par je slikan kako bez ustručavanja razmenjuje vrele poljupce na palubi koja se nalazila nedaleko od Sardnije.

I ne bi to bilo ništa neobično da glumac sa sobom na odmor i na jahtu nije poveo i svoju ćerkicu Leu (7) koju je dobio u vezi sa takođe manekenkom Irina Šajk. 

Bez ustručavanja

Na fotografijama koje govore više od hiljadu reči jasno se vide Bredli i Điđi kako se strasno ljube, dok je njegova ruka lutala po njenim leđima. Potom je snažno zagrlio, da bi se već u sledećem trenutku pored njih pojavila i njegova ćerkica.

 

 

Manekenka je bila obučena u široki beli, bade mantil dok je glumac bio u šorcu i sivoj širokoj majici na bretele. Điđi, koja sad nosi izuzetno kratku, plavu kosu koju često krije ispod kačketa, na jahti se opustila i, kako se čini, uživa uz svog dečka. Ovo nije prvi put da je s njima i njegova ćerka, a kako se čini Điđi i malena Lea se dobro slažu, jer devojčici ne smeta kad tata ljubi lepu manekenku.

Ali, to nije sve. Pored ćerke Bredli je na odmor poveo i svoju majku Gloriju Kuper i američkog filmskog producenta Brajana Grejzera. Po dolasku na Sardiniju društvo se ukrcalo u čamac koji ih je prebacio na luksuznu jahtu. U jednom trenutku malena Lea je poželela da ovekoveči taj trenutak sa svojim ocem, što je uz osmeh i prihvatio držeći telefon u ruci i pozirajući sa njom. 

Bredli i Điđi su u vezi od oktobra prošle godine, ali to što je zaljubljen ga ne sprečava da vreme provodi i sa najvažnijom ženom u svom životu - svojom majkom. Slavni glumac je više puta isticao koliko mu je stalo do mišljenja njegove mame koja mora da aminuje svaku njegovu devojku. 

 

 

Zlobnici tvrde da je upravo Glorija "presudila" njegovoj vezi sa Irinom zato što je smatrala da nije dovoljno dobra za njenog sina. On je čak za ruke držao majku dok su se iskrcavali iz aviona koji ih je prevezao do Sardnije. 

Da li je ovo sad test za Điđi ili je ona već prošla strog sud majke Bredlija Kuper za sad nije poznato. Ali, se zna da holivudski zavodnik još uvek nije zvanično predstavio lepu manekenku kao svoju devojku već se na crvenom tepihu, uključujući i ovogodišni Oskar, pojavljuje sa - majkom. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)