Brak i veze

OPUSTILI SE NA PLAŽI KAO DA NIKO NE POSTOJI: Morala je da reaguje policija koja je ovo zatekla! (VIDEO)

Njihovo ponašanje je zasmetalo ostalim kupačima.

11.07.2024 12:42

OPUSTILI SE NA PLAŽI KAO DA NIKO NE POSTOJI: Morala je da reaguje policija koja je ovo zatekla! (VIDEO)
Printscreen/Instagram/incognito_mijo

Jedan par je izazvao pravu pometnju na plaži, nakon što ih je policija uhvatila na delu kako razmenjuju nežnosti iako su bili pokriveni ćebetom. Njihovo neprimereno ponašanje je primetio jedan od posetilaca kupališta koji je pozvao policiju.

Iako je par bio obučen gospođa koja je bila pored njih smatrala je da takvo ponašanje nije primereno na plaži punoj kupača. Oni su želeli da podele trenutak intimnosti, pa su se pokrili ćebetom. Revoltirana žena im je prišla i upozorila ih da je plaža javni prostor i da takvim ponašanjem narušavaju javni red i mir. Par je bio obučen, ali je njihovo ponašanje zasmetalo mnogima, pa je pozvana policija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @incognito_mijo

Policija se pojavila na plaži u rekordnom roku i zatražili su legitimacije od para. Na snimku se vidi besna devojka koja je zatečena u zagrljaju svog partnera kako prekorno gleda u pravcu žene koja je sve zabeležila telefonom. 

Policajac je pregledao dokumenta, potom njihov ranac, porazgovarao je sa njima upozorio ih da se pristojno ponašaju na plaži. 

Snimak je dospeo na društvene mreže, a ljudi su iskoristili priliku da iskažu svoje mišljenje. Dok su jedni komentarisali kako nisu ništa ružno nisu radili, drugi su bili saglasni da je ovakvo ponašanje nedopustivo posebno na mestima gde ima dece.

- Šta ti je prošlo kroz glavu?

- Da li su uhapšeni? Mogli su da sačekaju dok svi ne odu.

- Sada će se registrovati kao se*sualne prestupnike.

- Mentalna bolest i perverzija su stvarni, samo se osvrnite oko sebe - bili su neki od komentara.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)