Brak i veze

LUKA DONČIĆ SE ZALJUBIO U NJU KADA JE IMALA 13 GODINA: Rodila mu je dete i progovorila o njihovoj ljubavi (FOTO)

Košarkaš ima samo 25 godina, a njegova ljubavna priča počela je pre 13.

25.06.2024 19:50

LUKA DONČIĆ SE ZALJUBIO U NJU KADA JE IMALA 13 GODINA: Rodila mu je dete i progovorila o njihovoj ljubavi (FOTO)
Victor Joly / Alamy / Alamy / Profimedia

Košarkaš Luka Dončić se verio prošlog jula za pravu lepoticu Anamariju Goltes. Oni su zajedno već godinama, zapravo od osnovne škole, a u decembru prošle godine su dobili devojčicu Gabrijelu.

Ko je verenica Luke Dončića?

Anamarija Goltes je model i influenserka koja se prvobitno proslavila kao njegova devojka, a karijeru je započela dok je bila studentkinja kada je živela u Sloveniji. U jednom periodu života se bavila plesom, a ta ljubav je trajala čak 10 godina. Potom je odlučila da pređe na modeling. Od 2017. godine je ambasadorka donjeg veša. Zatim se 2019. pojavila na naslovnoj strani Cosmopolitan Slovenia, a radeći kao model, pojavljivala se u kampanjama za slovenačku zlataru Zlatarna Celje. Ona je godinu dana starija od Luke, rođena je 1. maja 1998. godine, a on je rođen 28. februara 1999. godine. Majka joj je medicinska sestra, a otac biznismen, a ima i mlađu sestru koja se bavi modelingom. 

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ko je verenica Luke Dončića

 

Luku poznaje od detinjstva, a verili su se 7. jula 2023. godine, naočigled Dončićevog dresa broj 77.

Dok je 2023. gostovao u emisiji "Headliners with Rachel Nichols", Dončić je upitan o njegovoj ljubavnoj priči sa verenicom i rekao da su se upoznali kao deca. On je imao 12, a ona 13 godina. Išli su zajedno u školu u Sloveniji, gde su se zaljubili.

- Upoznao sam je u Hrvatskoj u istom kampu u koji idem sada, pa sam je upoznao kada smo imali 11 godina. Ne znam, tako nešto. Zaista sam srećan što je imam. Bilo je super. Ona mi mnogo pomaže - podelio je rođeni Slovenac.

Anamarija je jednom prilikom otkrila kako su se upoznali. 

- Osvojio me je mladalačkom i razigranom energijom. Za mene je u to vreme to bilo nešto novo, sveže... Kad smo se upoznali imala sam 12 ili 13 godina, bio je manji od mene, pa mogu reći da mi visina i mišićavo telo nisu toliko bitni. Luka je jednostavno zanimljiva osoba i još uvek ima sve to što me je još tada privuklo kod njega - rekla je.

Obožavaju životinje i imaju tri psa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)