Brak i veze

MUŽ ME JE U SNU NAZVAO IMENOM DRUGE ŽENE: Srce mi se slomilo kada sam saznala ko je ona!

Čuvanje tajni može da uništi skoro svaku vezu, a u to se uverila i ova žena.

17.06.2024 11:03

MUŽ ME JE U SNU NAZVAO IMENOM DRUGE ŽENE: Srce mi se slomilo kada sam saznala ko je ona!
shutterstock

- Ja imam 25, a moj suprug Stiv 28 godina. Venčali smo se prošle godine posle samo šest meseci poznanstva. Priznajem, to nije bilo dovoljno vremena da saznamo sve detalje jedno o drugom, ali mislila sam da je naš odnos odličan, i da oboje delimo slična interesovanja. Takođe, oboje smo finansijski sigurni i emotivno zreli, i nisam videla nijednu prepreku za naš brak - priča Suzana i nastavlja.

-  Međutim, sve se promenilo pre nekolko dana. Dok sam u krevetu pregledala vesti na mobilnom, moj muž je u snu izgovorio ime Laura! Bilo je veoma uznemirujuće čuti da me suprug zove imenom druge žene. Narednog jutra sam odlučila da ne razgovaram sa njim o tome, dok ne saznam šta je prava istina. Odlučila sam da istražim šta se krije iza ovoga. Dok se on tušitrao uzela sam njegov telefon i pronašla brojne poruke koje je razmenjivao sa Laurom. Ali, najveći šok je usledio kada sam videla njenu sliku - to je bila mala devojčica!

shutterstock.com

Šokantna istina o njenom mužu

Posle nekoliko nedelja istraživanja na društvenim mrežama, Suzan je uspostavila kontakt sa Laurinom majkom. 

- Postavila sam nekoliko pristojnih pitanja i dobila sam odgovor od srca. Tada sam saznala istinu - devojčica sa slike je ćerka mog muža. Njegova bivša devojka, Laurina majka, napustila je Stiva kada je saznala da je trudna, jer on koji je tada još bio student medicine, nije bio spreman da bude otac. Ovo otkriće je pokrenulo desetine pitanja o tome zašto mi nikada nije pomenuo da ima ćerku. U glavi imam pomešane emocije i dvoumim se da li da se odmah suočim sa njim, ili da sačekam da mi sam kaže kad on bude spreman - zaključila je Suzan.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)