Ispovesti

VENČALI SU SE POSLE 2 DANA POZNASTVA: "Krijem od bake da sam se udala, plašim se da ne dobije srčani udar!"

Mlada priznaje da nikad nije bila srećnija.

16.06.2024 14:26

VENČALI SU SE POSLE 2 DANA POZNASTVA:  "Krijem od bake da sam se udala, plašim se da ne dobije srčani udar!"
Shutterstock

Anonimna devojka (19) tvrdi da nikada nije bila srećnija nego pošto što se udala za muškarca kog je upoznala na internetu i to samo dva dana nakon što su se prvi put videli. Ova 19-godišnjakinja, podelila je svoje neobično iskustvo na Redditovom forumu, otkrivajući da je svog muža (20) “upoznala” na popularnom internet forumu gde su zajedno duže vreme igrali istu video igru. Budući da su se na neki način zbližili kroz svakodnevno igranje igrice, mladić je predložio da se upoznaju lično. 

- Sećam se da kada smo se zagrlili prvi put, osetila sam nešto posebno prema njemu. Nekako sam shvatila da je to to. Na kraju dana sam mu rekla: “Volela bih da mogu da se udam za čoveka kao što si ti“. On je odgovorio: „Stvarno?! Hoćeš da se udaš za mene?“ i odmah skočio i odveo me da kupimo burme. Sledećeg jutra smo se venčali i nikad nisam bila srećnija - napisala je ona, a o tome je pisao i The Sun.

shutterstock.com

Poželela da se uda za njega čim ga je videla

Uprkos sreći, žena priznaje da je zabrinuta kako će njena baka reagovati na vest o braku. 

- Imam 19 godina i baka me je odgajala od moje 13, veoma smo bliske. Od kada mi je mama umrla, ona me je zaista zaštitnički prihvatila i sve vreme je bila zabrinuta za mene. Ona voli mog muža, ali još ne zna da smo u braku, već misli da se samo zabavljamo. Baka ima specifično srčano stanje zbog kojeg joj srce kuca nepravilno i ubrzano ako je pod stresom i bojim se da ću je šokirati i izazvati srčani udar ukoliko bih joj to saopštila, budući da je sve bilo brzo, ali mi već gledamo kuću koju će nam moj muž kupiti - objasnila je ona.

Shutterstock

Venčali se posle 2 dana poznanstva

 Ovaj neočekivani događaj izazvao je mnogo reakcija na internetu. 

- Ne morate da brinete o izlasku iz faze medenog meseca ako ga nikada niste imali.

- Čekajte, ovo je neka šala garant?!

- Odličan životni trik.

- Ali ne razumem, kako ste se venčali tako brzo, zar nije potrebna dozvola ili slično?

- Otišli ​​smo u opštinu jutro nakon što smo odlučili da se venčamo, dali su nam dozvolu za brak odmah nakon što smo se venčali. Čekali smo tamo oko sat vremena i to je bilo to - objasnila je ova taze mlada.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)