Brak i veze

POTROŠILA 74.000 EVRA NA MUŽA KOJI JE U ZATVORU: Prilikom bračnih poseta u zatvorskoj kućici napravili i bebu! (VIDEO)

"Svi kažu da sam luda, ali on vredi svaki dinar!"

12.06.2024 13:37

POTROŠILA 74.000 EVRA NA MUŽA KOJI JE U ZATVORU: Prilikom bračnih poseta u zatvorskoj kućici napravili i bebu! (VIDEO)
Prntscrn/YouTube/Love Don't Judge

Arogans Vud-Hjuston (33) je izazvala burne reakcije nakon što je otkrila da je potrošila 74.000 evra na svog muža dok je bio u zatvoru, tvrdeći da je njihova ljubav vredna svake pare. Naime, ova žena je upoznala svog muža Zajana (29) na roštilju i odmah je osetila da je on pravi. Međutim, nije znala da je on tada tek izašao iz zatvora i da će se uskoro vratiti tamo.

Zajan je prvi put bio zatvoren sa samo 17 godina zbog pretnje pištoljem i krađe kese slatkiša od druge dece. Suđeno mu je kao odrasloj osobi i osuđen je za pljačku sa kaznom koja bi ga držala iza rešetaka skoro do njegove 50-te godine. Zahvaljujući dobrom advokatu on je pušten ranije, ali se ubrzo vratio u zatvor zbog novog prekršaja.

Prntscrn/YouTube/Love Don't Judge

Arogans i Zajan

Arogans i Zajan su se venčali i imali redovne bračne posete u zatvorskom krugu u posebnoj prikolici, gde su tokom jedne takve "posete" začeli bebu. Arogans je na Jutjubu u emisiji "Love Don't Judge" objasnila da prilikom posete suprugu, oni ne borave u ćeliji sa drugim zatvorenicima. Naime, njih dvoje su tada u malenoj kući unutar zatvorskog kompleksa, koju mogu urediti po svom ukusu tokom bračne posete od 48 sati.

Tokom tih poseta, ova žena donosi hranu koju zajedno spremaju na roštilju, a prostor temeljno čisti pre nego što uživaju u vremenu provedenom zajedno. Njen muž priznaje da je zabrinut zbog higijene, jer zna šta se u toj kućici događa tokom bračnih poseta.

Njegova žena je potrošila mnogo novca, tačnije na hiljade evra na dizajnersku odeću i parfeme za Zajana, kao i na skupe telefonske pozive zatvoru, što je izazvalo kritike njene starije sestre Doroti. Njena sestra smatra da je Arogans potrošila "smešnu" sumu novca na telefonske pozive, što ju je nerviralo jer su razgovarali gotovo svakih deset minuta. Istakla je da njena sestra troši bar hiljadu evra nedeljno samo na telofonske pozive.

Arogans uprkos kritikama, veruje da ljudi ne razumeju njenu vezu i koliko je Zajan čini srećnom. Trenutno je njen suprug na uslovnoj slobodi i nosi elektronsku nanogicu. Par sa nestrpljenjem iščekuje rođenje svog prvog deteta, a o tome je pisao i Mirror.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)