Brak i veze

SVEKRVA MISLI DA SAM RUŽNA, A EVO KAKO ME PROVOCIRA: Nikad neće biti dovoljno dobra za njenog sina, a isti problem imaju mnoge Srpkinje

Kako tvrdi ova žena nikad nije dobila ni jedan kompliment od majke svog supruga.

07.05.2024 09:38

SVEKRVA MISLI DA SAM RUŽNA, A EVO KAKO ME PROVOCIRA: Nikad neće biti dovoljno dobra za njenog sina, a isti problem imaju mnoge Srpkinje
Shutterstock

Nije tajna da se svekrva i snaja u većini slučajeva loše slažu. Primeri se mogu videti na svakom koraku u Srbiji, ali ako ste mislili da je to problem našeg mentaliteta - prevarili ste se. 

Ništa bolja sitruacija nije ni u drugim zemljama. Na društvenim mrežama se pojavila ispovest jedne Britanke koja se požalila da njena svekrva smatra  da je ona ružna i da joj nikada nije dala kompliment. Sada se plaši da će to početi da utiče i na njen brak, piše britanski The Sun.

shutterstock.com

Neslaganje snaje i svekrve je često ne samo kod nas već i drugim zemljama

Ništa lepo od nje

Kako je u iskrenoj ispovesti ispričala ova žena, iako je već godinama u braku sa suprugom i imaju ćerke, majka njenog sina i dalje je ne voli.

- Moja svekrva nikada nije rekla da sam ružna, ali mi nikada nije dala kompliment za moj izgled. Nasuprot tome, stalno govori kako je njen sin, a moj muž zgodan i kako je njena ćerka lepa. Počinjem da verujem da misli da uopšte nisam privlačna i da nisam dovoljno dobara za njenog sina. Plašim se da će početi da utiče na njega, ali i na naš brak - rekla je ova Britanka.

S druge strane ona svaki put da kompliment svekrvi kad je vidi.

- Kad god vidim svekrvu uvek joj kažem da izgleda lepo, da mi se sviđa njena frizura... Nikad mi nije uzvratila kompliment ili rekla nešto lepo. Čak i mojim ćerkama stalno govori da su lepe i da liče na svoj oca, odnosno na njenog sina. To počinje da mi smeta - iskrena je bila ona.

shutterstock.com

Ona tvrdi da nikad nije dobila kompliment od svekrve

Ova žena je pojasnila da je svesna da fizički izgled nije prioritet, ali da sve to utiče na njeno sampouzdanje.

Njena objava na društvenim mrežama naišla je na brojne komentare, a većina joj je poručila da ne obraća pažnju na te trivijalnosti.

- Ako si lepa tvom mužu šta te briga šta bilo ko drugi misli, pa i njegova majka.

- Zašto bi ti, pobogu, bila potrebna potvrda od svekrve ako je tvoj muž srećan s tobom i ako si njemu lepa?

- Ja mislim da je tvoja svekrva nesigurna i ljubomorna na tebe. 

- Ignoriši je. Sve dok te muž smatra privlačnom, šta te briga šta ona misli? - bili su samo neki od komentara na ovaj post.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)